Και πάλι, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ποτέ δεν θα το καταλάβω. Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να συνθέσουν αμφεταμίνες, και αποτυγχάνουν, ακόμα και όταν κάποιος δίνει σωστές μοριακές αναλογίες, και μετά παραπονιούνται ότι έκαναν τα πάντα όπως έλεγε η διαδικασία, και απέτυχαν ξανά και ξανά. Ακόμα και όταν δίνονται οι σωστές μοριακές αναλογίες, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζεις. Ή μερικές φορές ακόμη και πολύ λίγα, αλλά αυτές οι λίγες πληροφορίες είναι ως επί το πλείστον κρίσιμες πληροφορίες για να δουλέψουν τα πράγματα. Όπως πόσες φορές πρέπει να υπάρχει περίσσεια ενός από αυτά τα αντιδραστήρια στη σωστή μοριακή αναλογία στη φιάλη αντίδρασης για να δουλέψουν τα πράγματα. Αν είστε πολύ τεμπέλης για να διαβάσετε έστω και ένα καλό βιβλίο μαγειρικής, ή απλά δεν ενδιαφέρεστε αρκετά για να βρείτε και να διαβάσετε έστω και ένα βιβλίο μαγειρικής αμφεταμίνης, γιατί δεν αγοράζετε απλά την ένωση; Σε αυτά τα φόρουμ, βλέπω τέτοιου είδους ανθρώπους εδώ, που δεν έχω δει ποτέ τόσο πολύ, πουθενά. Ναι, είναι πολύ καλό να διδάσκεις λίγο και να δίνεις καλές συμβουλές, και δεν είμαι ο ίδιος Αϊνστάιν, αλλά έχω μελετήσει όλες τις αντιδράσεις μου από το διαδίκτυο. Συνθέσεις στο φόρουμ, διάβασα ένα σωρό βιβλία και πατέντες, αντιδράσεις σε διάφορες ιστοσελίδες. Κατέβασα πολλά βασικά βιβλία οργανικής χημείας κλπ. Στο σχολείο ήμουν κακός στη χημεία, γιατί το ίδιο το σχολείο δεν με ενδιέφερε. Καθόλου. Αλλά όταν άρχισα να μαθαίνω χημεία πριν από περίπου 8 χρόνια, έχω κολλήσει στο να δοκιμάζω νέες συνθέσεις, όχι πια τα φάρμακα. Αλλά αυτός είμαι μόνο εγώ, ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά μερικές φορές με ενοχλεί τόσο πολύ αυτό, που πρέπει να πω κάτι. Και ειρήνη! Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
Υ.Γ. Αυτό το κείμενο δεν ήταν για σένα OrgUnikum, αλλά ... ξέρετε, αυτοί στο κείμενο.
TheNut.