- Reaction score
- 14
Μια άλλη ερώτηση που έχω - αρκούν 2-3 ώρες ανάδευσης και θέρμανσης για να οδηγηθεί αυτή η αντίδραση σε ολοκλήρωση ή θα πρέπει να πάω με 4-5 ώρες όπως αναφέρεται σε κάποια άλλα κείμενα;
- Reaction score
- 14
Έκανα TLC, μετά από 3 ώρες μετατροπή σχεδόν 100%, 4ώρες δεν παρουσιάστηκε καμία πρόδρομη ουσία (ιδανικά κάνετε 3-4 ώρες, αλλά 2-3 ώρες είναι συνήθως επίσης μια χαρά)
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Αυτή είναι στην πραγματικότητα η δική μου γραφή που αυτός ο χρήστης μόλις αναδημοσίευσε & πρόσθεσε μερικές ερωτήσεις, συνήθιζε να εργάζεται με αυτό το άτομο, αλλά έχω ακούσει κάποια παράπονα γι' αυτούς πρόσφατα. Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο σχετικά με τις εξηγήσεις μου. Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυσή σας για την τρέχουσα κατάσταση της κινεζικής αγοράς, πολύ διορατική. Πάρα πολλοί κινέζοι πωλητές κάνουν απλά συντομεύσεις στην παραγωγή, δεν καθαρίζουν ή δεν κάνουν κανενός είδους αναλυτική επαλήθευση των πρόδρομων ουσιών τους, μόνο από απληστία. Αυτό αφήνει πολλούς πελάτες παγκοσμίως να αγοράζουν πολύ ακάθαρτες πρόδρομες ουσίες, χρησιμοποιώντας τες για την παραγωγή ακάθαρτων προϊόντων με άγνωστα και πιθανώς τοξικά/επικίνδυνα παραπροϊόντα. Πολύ λυπηρό, και γι' αυτό ενθαρρύνω όλους τους παραγωγούς τελικών προϊόντων που έχουν τα μέσα να κάνουν τη δέουσα επιμέλεια στέλνοντας το προϊόν τους σε δοκιμές από τρίτους για αναλυτική επαλήθευση της καθαρότητας και της ταυτότητας μέσω GCMS/LCMS/HPLC/NMR κ.λπ. Αν πουλάτε προϊόν σε τελικούς χρήστες χωρίς να το κάνετε αυτό, είστε ανεύθυνοι & θέτετε σε κίνδυνο την υγεία & τη ζωή των ανθρώπων.
Εάν κάποιος χρειάζεται δείκτες για εταιρείες δοκιμών 3ου μέρους που μπορούν να το κάνουν αυτό σε λογικές τιμές στις ΗΠΑ, απλά στείλτε μου ένα PM. Μην θέτετε σε κίνδυνο τους πελάτες σας. Η απληστία & η άγνοια είναι η ρίζα του μεγαλύτερου μέρους αυτού του κακού.
Εάν κάποιος χρειάζεται δείκτες για εταιρείες δοκιμών 3ου μέρους που μπορούν να το κάνουν αυτό σε λογικές τιμές στις ΗΠΑ, απλά στείλτε μου ένα PM. Μην θέτετε σε κίνδυνο τους πελάτες σας. Η απληστία & η άγνοια είναι η ρίζα του μεγαλύτερου μέρους αυτού του κακού.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Ενθαρρύνω επίσης σθεναρά όλους τους κατασκευαστές να αφιερώσουν χρόνο για να μάθουν αυτή την πιο προηγμένη 2η μέθοδο εκχύλισης. Τα αναλυτικά επαληθευμένα 5f & 5cl που παρασκευάζονται με απλή συντριβή του προϊόντος σε παγωμένο νερό με την πρώτη μέθοδο δεν είναι σχεδόν ΠΟΤΕ υψηλότερης καθαρότητας από 70-80%, και ποιος ξέρει τι είδους άλλα σκουπίδια αφήνετε στο τελικό προϊόν.