Ακριβώς, σύμφωνα με την 7-8χρονη εμπειρία μου ο βασιλιάς ήταν 5F-SGT-151. Σούπερ δύσκολη σύνθεση. Τα 5F-ADB και 5F-MDMB-2201 ήταν ένα ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο, αλλά εξακολουθούσαν να είναι εξαιρετικά ισχυρά. Και από τα noids που βγήκαν στην αγορά τον τελευταίο χρόνο το 6cl-adb-a είναι το ισχυρότερο και μετά το 5cl-adb-a. Παρόλα αυτά και τα δύο δεν είναι σαν τον βασιλιά 5F-SGT-151 (5F-CUMYL-PEGACLONE). Για έναν παραδοσιακό καπνιστή 10 χρόνων νιούτ αυτό το ADB-Butinaca που όλοι πουλάνε τώρα είναι πολύ πολύ ήπιο και χαμηλής δραστικότητας, και δεν θα επιστρέψουν γι' αυτό , όπως θα έκαναν για το 6cl-adb-a. Θα πρέπει να διπλασιάσετε την ποσότητα εφαρμογής butinaca στα "μέσα" σας για να έχετε τα μισά αποτελέσματα του 6cl-adb-a. Προσπαθούμε επί του παρόντος να βρούμε αυτό το πρόδρομο cas. 1971007-89-2 - IUPAC - Methyl (S)-2-(1H-indazole-3-carboxamido)-3,3-dimethylbutanoate για να δοκιμάσουμε την τρέχουσα συνταγή theread , είτε με 1-βρωμο-5-πεντένιο (πιθανόν να οδηγήσει σε 5cl-adb-a) είτε με 1-βρωμο-5-φθοροπεντάνιο (πιθανόν να οδηγήσει σε κάτι ισχυρότερο). Βρίσκουμε όλα τα συστατικά εγχώρια (ΕΕ), αλλά για κάποιο λόγο, ενώ ακόμη και το φθοροπεντάνιο έχει κανονική τιμή (ακριβό ως μόριο, αλλά κανονικό, νομίζω ότι είναι "λιπαρό υγρό") το πεντένιο είναι πανάκριβο. Μόλις μας εξαπάτησαν πάλι με την πρόδρομη ουσία που περιγράφεται παραπάνω. Και ενώ παραγγείλαμε κάποια από τα υλικά εγχώρια, αρχίσαμε να ψάχνουμε πάλι για την πρόδρομη ουσία. Και συγγνώμη αν παραβιάζω τους κανόνες σχετικά με την "προμήθεια" , αλλά είμαι τόσο εκνευρισμένος...