Δεν μπορώ να επεξεργαστώ την ανάρτησή μου, αλλά αν 7,743g καθαρού H3PO4 απαιτούνται για 10ml ελεύθερης βάσης αμφίου, με διάλυμα 85% παίρνουμε (7,743*100)/85 = 9,109g 85% H3PO4.
Η πυκνότητα του φωσφορικού οξέος είναι 1,6845 g/cm3 τότε απαιτούνται 5,40ml ?
Ή μήπως είμαι τελείως έξω από τα νερά μου ?
να θυμάστε ότι στη διαδικασία ο διαλύτης εξατμίζεται για να μείνει μόνο η ελεύθερη βάση που με τη σειρά της διαλύεται με ακετόνη, αν απλά εκχυλίζετε με μη πολική ουσία χωρίς εξάτμιση η διαλυτοποίηση μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα.
Στη συνέχεια, αν εγώ συνεχίσω,
Πρέπει να αναμείξω φωσφορικό οξύ με αναλογία 1:10 με ακετόνη, και δεν ψάχνω να φτάσω σε Ph 6 αλλά προσθέτω όλο το μίγμα και ανακατεύω για να πάρω φωσφορική αμφεταμίνη ?
Γεια σας! Μόλις αγόρασα θειικό οξύ και νιτρικό οξύ από την Aurelio. Στην αρχή ζητούν απόδειξη εμπορικής δραστηριότητας και του έστειλα ένα pdf που αναφέρει ότι είμαι ανεξάρτητος ερευνητής. Και αυτό είναι όλο. Πλήρωσα μέσω Paypal και την επόμενη μέρα η παραγγελία μου παραδόθηκε με αριθμό παρακολούθησης. Έφτασε σε 6 ημέρες.
Θα σας πείραζε να μου στείλετε ένα παράδειγμα ενός τέτοιου PDF μέσω DM; Δεν χρειάζεται να είναι το ακριβές PDF που στείλατε, αλλά ένα παράδειγμα θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο
είναι η ελεύθερη βάση της αμφεταμίνης η ίδια με την αμφεταμίνη ( α-έλαιο ) που μπορώ να αγοράσω online στο διαδίκτυο; και σημαίνει ότι μπορώ να κάνω τα ίδια βήματα όπως στο βίντεο (Σύνθεση από P2NP μέσω Al/Hg)
με το (α-έλαιο) αν μπω στο λεπτό 7:24;
Αυτό που πωλείται στο διαδίκτυο είναι βασικά αμφεταμίνη, η οποία είναι παράνομη και αραιωμένη με διαλύτες. Η ποσότητα της ελεύθερης βάσης αμίνης είναι ίση με την ποσότητα του αμφικού άλατος που έχετε. μπορείτε να φτιάξετε θειικό, υδροχλωρικό ή φωσφορικό άλας και θα δείτε πόσο λίγο πραγματικά φτιάξατε