- Reaction score
- 8
Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι σαν αυτό στις πολιτείες
- Reaction score
- 7
Τίποτα καινούργιο στις πολιτείες, τα παιδιά χρησιμοποιούν IG και TG, το Venmo και μερικές άλλες εφαρμογές έκαναν εύκολη την εμπορία κρυπτογράφησης και οποιοσδήποτε κάτω των 25 ετών εξακολουθεί να αισθάνεται ανέγγιχτος αν δεν είχε πιαστεί ακόμα, οπότε στην πραγματικότητα σκοτώνει τις darknet αγορές με την παραδοσιακή escrow που φιλοξενείται ως κρυφή υπηρεσία γρήγορα ειλικρινά αν κάποιος δεν το έχει παρατηρήσει. π.χ. Πήγα από το να βγάζω $10k την εβδομάδα πριν από τέσσερα χρόνια σε $2k την εβδομάδα. Αξίζει ακόμα να έχετε παρουσία σε ένα κατάστημα darknet market, ωστόσο, είναι εξαιρετικά επωφελές να έχετε παρουσία στο IG/TG επίσης, ειδικά με τα χαρακτηριστικά dead drop. Θυμάμαι ότι χρησιμοποίησα μερικές εφαρμογές: Radiate, Wisper για να αγοράσω κοκαΐνη στο Λας Βέγκας ως dead drop. Και οι δύο φορές ήταν επιτυχείς. Φυσικά μόνο συναλλαγές με μετρητά, αυτό ήταν πριν από 4+ χρόνια στο Λας Βέγκας. Συναντηθήκαμε στο Freemont για τη μία συναλλαγή, και σε ένα πάρκο κοντά στη λωρίδα του Λας Βέγκας για την άλλη. Και οι δύο ήταν κοκαΐνη ποιότητας φωτιάς σε δίκαιες τιμές. Δεν έχω καν ελέγξει για να δω αν αυτές οι εφαρμογές υπάρχουν ακόμα lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Με κορόιδεψαν τόσες πολλές φορές στο IG που άρχισα να προσπαθώ να φτιάχνω τα δικά μου φάρμακα. Είμαι ελεύθερος από ναρκωτικά εδώ και 11 μήνες ; )