Εεε, αυτό το στοιχείο είναι εντελώς καινούργιο για μένα. Από την άλλη, ο θείος Fester φαίνεται να βυθίζεται σε επίπεδα κινέζικης φαντασίας κατά καιρούς, οπότε ποιος ξέρει. Έχεις κανένα DL για το βιβλίο;
Ενδιαφέρομαι πολύ για τις διαφορές MDMA/MDA τελευταία.
Αν δείτε πότε το MDA έγινε για πρώτη φορά παράνομο και το γεγονός ότι το MDMA δεν ήταν δημοφιλές μέχρι μια δεκαετία περίπου μετά από αυτό, τότε το κάνει να φαίνεται κάπως προφανές.
Ναι είναι δυνατόν να μπορείτε να λάβετε πολύ καθαρή σαφρόλη από το πετρέλαιο piper a. Oil, αλλά πρέπει να καθαρίσετε και να αποστάξετε, με 28% οξικό οξύ και αλκοόλη σιτηρών, η ιδέα είναι να διαχωρίσετε την ευγενόλη από το πετρέλαιο και τις άλλες ενώσεις, χρησιμοποιήστε νιτρομεθάνιο αντί για νιτροαιθάνιο, μπορείτε να βρείτε αυτό το χημικό 50/50 μεθανόλη νιτρομεθάνιο στον τύπο 1 gas can
Φίλε μου, πότε σκοπεύετε να κάνετε ένα βίντεο της χημικής σύνθεσης του MDP2P από το αιθυλογλυκιδικό PMK και της χημικής σύνθεσης του MDMA από το MDP2P; πολλοί χρήστες αυτού του φόρουμ χρειάζονται αυτές τις συνθέσεις, είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ οικονομικά.
Σας ευχαριστώ!
Γεια σας, σας ευχαριστώ που με υποδείξατε στο σωστό θέμα Patton. Δηλαδή αν έχω MeNH2 διαλυμένο σε MeOH σύμφωνα με τη γεννήτριά σου, τότε απλά αναμιγνύω το λάδι MDP2P σε αυτό το MeOH και προσθέτω αυτό το μείγμα στο αμάλγαμα AlHg; Είναι απαραίτητο να μην υπάρχει καθόλου νερό σε αυτή την αντίδραση (εντελώς ξηρό); Μου αρέσει αρκετά η παρασκευή αμαλγάματος στη σύνθεση P2NP σε αμφεταμίνη, επειδή ξεπλένει κάθε περίσσεια HgCl2 με το νερό, μπορεί ακόμη και να πλυθεί μερικές φορές (όπως συνιστάται στο βίντεο), αλλά σε αυτή τη δημιουργία αμαλγάματος είναι αδύνατο να απαλλαγούμε από όλο το νερό. Αυτό θα αποτελούσε πρόβλημα σε αυτή τη διαδρομή; (Θα ήταν λοιπόν προβληματική η μικρή ποσότητα νερού στην αναγωγική αμίνωση του MDP2P;)
Γεια σας, θεωρείτε λοιπόν ότι είναι μια λογική βελτίωση της διαδικασίας (προετοιμασία του αμαλγάματος πρώτα σε νερό, στη συνέχεια πλύσιμο τουλάχιστον μία φορά και μόνο στη συνέχεια προσθήκη του μείγματος μεθανόλης-MeNH2-MDP2P στο ελαφρώς υγρό αμαλγάμα) ή είναι εντελώς περιττό. Δεν μου αρέσει η ιδέα να αιωρούνται πολλά άλατα υδραργύρου ενώ δημιουργείται το προϊόν μου, ακόμη και αν γνωρίζω ότι θα απομακρυνθούν αργότερα και ότι δεν υπάρχει καμία έως ελάχιστη πιθανότητα το τελικό προϊόν να μολυνθεί με HgCl2. Αυτό θα πρόσθετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ή απλώς κάποια επιπλέον εργασία;
Παρακολουθούσα ένα δελτίο ειδήσεων για βανδαλισμούς σε πάρκα πριν από μερικές εβδομάδες. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι ολόκληρο το πάρκο πίσω από τον τύπο ήταν κατοικημένο από νεαρά δέντρα Sassafras. Είχαν όλα ύψος περίπου ένα μέτρο και φαινόταν ότι είχαν φυτευτεί την ίδια στιγμή. Σκέφτηκα ότι ήταν κάπως αστείο γιατί είτε τα φύτεψε ο δήμος, είτε κάποιος χρησιμοποιεί το πάρκο ως φάρμα MDMA.
Στην πραγματικότητα στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ φυτρώνει παντού. Χρησιμοποιείται σε ένα σωρό φυσικές θεραπείες, και είναι η γεύση για τη ρίζα της μπύρας. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί το χρησιμοποιούσαν επίσης ιατρικά.