Γεια σας, έχω δοκιμάσει αυτή τη σύνθεση και έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτήν:
1. Όταν προσθέτετε μεθυλαμίνη 40% στο σημείο 3, την προσθέτετε όλη μαζί ή σε μικρές δόσεις φροντίζοντας το μείγμα να μην υπερβαίνει τους 60 βαθμούς;
2. στο σημείο 4 αναφέρεται κρύο καθαρό νερό, μπορεί να ψυχθεί με ξηρό πάγο σε αυτούς τους 3-5 βαθμούς C;
3. Το σημείο 8 αναφέρει παγωμένη ακετόνη, μπορώ να προσθέσω μεγάλη ποσότητα ξηρού πάγου σε αυτό για να το ψύξω στους -30 / -50 βαθμούς C;
4. Στο σημείο 9 αναφέρεται η τοποθέτηση του όλου πράγματος στην κατάψυξη, ποιος είναι ο σκοπός αυτού και είναι απαραίτητο;
Σε γενικές γραμμές, δοκίμασα αυτή τη σύνθεση, πρέπει να παραδεχτώ ότι λειτουργεί και είναι μυθικά απλή, όχι λιγότερο χρησιμοποίησα ακετόνη στους 5-10 βαθμούς C, κάνοντας το τελικό προϊόν μπλε και αδύνατο να ξεπλυθεί. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη ζεστή ακετόνη, στο σημείο 8, που κάνει ένα dimmer ή κάποια άλλη μορφή ακαθαρσίας. Το καταλαβαίνω σωστά αυτό;
Θα ήθελα να ζητήσω από κάποιον στο αντικείμενο να απαντήσει ως προς τα παραπάνω 4 ερωτήματα. Χαιρετισμούς