Jällegi, ma tõesti ei saa sellest aru. Ma ei mõista seda kunagi. Miks inimesed tahavad sünteesida amfetamiine ja ebaõnnestuvad, isegi kui keegi annab õiged molaarsuhted, ja siis kurdavad, et nad on teinud kõik nii, nagu protseduuris öeldud, ja ebaõnnestuvad ikka ja jälle. Isegi kui antakse õiged molaarsuhted, on nii palju, mida peab teadma. Või mõnikord isegi väga vähe, aga see vähene info on enamasti ülioluline info, et asi toimiks. Nagu mitu korda üleliigset üks neist reaktiividest õiges molaarses vahekorras PEAB olema reaktsioonikolvis, et asjad toimiksid. Kui te olete liiga laisk, et lugeda kasvõi ühtki otsekoheselt head kokaraamatut, või te lihtsalt ei ole piisavalt huvitatud, et leida ja lugeda kasvõi ühtki amfetamiini kokaraamatut, miks te ei osta lihtsalt seda ühendit? Siin foorumites näen siin selliseid inimesi, keda ma pole kunagi nii palju näinud, mitte kusagil. Jah, on väga hea õpetada natuke ja anda häid nõuandeid, ja ma ei ole ise Einstein, aga ma olen kõik oma reaktsioonid internetist õppinud. Foorumi sünteesid, lugenud hunnik raamatuid ja patente, reaktsioone erinevatel saitidel. Laadinud palju põhilisi orgaanilise keemia raamatuid jne. Koolis olin kehvakeemias, sest kool ise ei huvitanud mind. Mitte üldse. Aga kui ma hakkasin umbes 8 aastat tagasi keemiat õppima, olen konksus uute sünteeside proovimisele, mitte enam narkootikumidele. Aga see olen lihtsalt mina, kõik on erinevad, aga vahel mind see nii häirib, et pean midagi ütlema. Ja rahu! Vabandan pika teksti eest.
P.S See tekst ei olnud teile OrgUnikum, vaid .. teate, need tekstis.
TheNut.