Ei, ma ei destilleerinud seda enne isomeeride eraldamist.
Mul ei ole mingit probleemi eraldusprotsessiga lihtsalt oli kummaline, et leidsin lisandit ainult siis, kui ma pesin L freebase Leuckarti marsruudilt.
Ma jätsin aurudestillatsiooni juba ammu suurte koguste jaoks, on õudusunenägu ja igavene isegi suure auruti abil.
Mul on täpselt sama lõppkogus happelise aluse pesemisega ja ümberkristalliseerimisega pärast atsetoonkristalliseerimist.
Ma tean, mida teooria ja kirjandus ütleb selle kohta, kuid see on fakt, mida olen ise sadu kordi tõestanud.
Pöördenurga kohta on sul õigus, ma ei kontrollinud seda, kuid minu kliendid ja mõned neist on vanad metamfetamiini kasutajad ütlevad mulle, kui võimas on ja rassemiline ei ole nii võimas kui see.
See pilt on umbes väike partii kristalliseerumine mõned väikesed tellimused, kuid nüüd Im töötab suures partiis ja ma näitan teile, kui läbipaistev ja suur võiks olla killud.
Ma oleksin väga tänulik, kui te selgitate mulle, kuidas te saate suuri ja läbipaistvaid kristalle racemic freebase'ist, ma lugesin, et midagi sellist nagu keskmise suurusega on võimalik, kuid ausalt öeldes ei ole ma seda kunagi näinud.
Ma mõtlen ettepaneku teile väike väljakutse ja ütle mulle, mida te arvate.
Ma võin saata teile proovi minu D-methist ja proovi minu rassemilisest MDMA-st.
Teete kõik vajalikud testid, viige need usaldusväärsesse laborisse, andke need kogenud kasutajatele... mida soovite.
Tulemustega käes, kui saate tõestada mulle, et teie kraam destilleeritud freebase on puhtam või parem kui minu mitte destilleerida ma saadan teile 250gr mõlemat toodet tasuta, kui te ei saa ma tahan ainult, et te ütlete, et te eksite siin foorumis.
Ma arvan, et see on hea tehing ei?
Mis sa arvad?
Tänan.