- Reaction score
- 166
Jagan teiega tabelit.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Võib-olla on lihtsalt õiglane lisada, et temperatuurid üle 180 °C, nagu nimetatud 200 ja 210 °C, hävitavad kindlasti täielikult P2P ja isegi formamiidi, tekkivad aurud ja gaasid on väga mürgised. Ventileerige kõike, mis tuleb ülaltpoolt kondensaatorist väljapoole! Tõsiselt!
Hoidke seda alla 180, parem alla 175 °C ja kalibreerige infrapunatermomeeter kasutatava kolvi/seadistuse järgi, muidu ei saa te kunagi täpselt teada, kui kuum see on.
Palju õnne!
Hoidke seda alla 180, parem alla 175 °C ja kalibreerige infrapunatermomeeter kasutatava kolvi/seadistuse järgi, muidu ei saa te kunagi täpselt teada, kui kuum see on.
Palju õnne!
↑View previous replies…
- Reaction score
- 10
Aga mitu minutit, 30 minutit, nagu on kirjas, või 10 minutit, mis on jagatud kolmeks osaks 60w juures? 150 - 160C?
Ma tahan seda sünteesi proovida, kuna mul on kolleeg, kellel juhtub olema mikrolaineahjureaktor
@G.Patton @William Dampier Iga sisend selle kohta?
- 15minutit kokku?, sest ma olen lugenud, et mõned tegid seda.
Ma tahan seda sünteesi proovida, kuna mul on kolleeg, kellel juhtub olema mikrolaineahjureaktor
@G.Patton @William Dampier Iga sisend selle kohta?
- Või äkki Reaktsiooni lõpp määratakse siis, kui gaasid enam ei eraldu?
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Lisan artikli ja saate ise vaadata. Ma nägin mujal postitust, kus keegi väidab head saagist nagu 80% modifitseeritud koduses mikrolaineahjus (auk kondensaatori jaoks) temperatuuriga mitte üle 175°C, et vältida Formamiidi lagunemist. Täpsemaid üksikasju selle kohta ei antud.