Jah ei taha kristalliseeruda igal viisil alati fucked up.Must olla IPA või võib olla etanool, metanool või muu alco.This kaks viimast pilti tundub tõesti noce Sa aurustada seda või lasta suletud
Sest 500g koormused on harva enda tarbeks ja kristallid tunduvad olevat puhtamad kui pulber või purustatud väikesed kruustooted, sest jaemüüjana võiks seal midagi segada, et venitada.
Ma tahan proovida seda ja nüüd mul on palju aurustada kestab igavesti.enne ma kasutan kontsentraat HCl isegi ilma atsetoonita alati tuleb hea .Nüüd ma ei tea kuidas aurustada kiiresti
kui te annate hcl liiga kiiresti, siis hakkate 4mmc freebase üle kuumutama ja hakkate mefedrooni suitsetama ja hakkate tootma lisandeid nagu iso mefedroon pürizin. Siis kaotate palju kvaliteeti ja tõhusust. On erinevaid meetodeid, katsetage ise ja vaadake, mis on teie jaoks parim.
HCl 1:10 Aceton.
Reade Teema. Kõik, mida te küsite, on seal olemas. Foorumis on retsept DCM-iga kristalliseerumisega veekihis ja retsept benseeni või tolueeniga ja kristalliseerumisega õlikihist.