what´s point of crystals and not leave it in the hydrochloride form? Ma ei usu, et kristalli saab nuusutada.
kas te oskate mulle seda selgitada, aitäh!!!
Siin on foto 4MMC-st vees, mida kuumutatakse potis 95 kraadi juures küllastumiseni, seejärel pannakse see isoleeritud jahutisse, kuhu on vannina lisatud keev vesi.
Jahuti on suletud ja kaetud magamiskotiga. Avatud 24h pärast.
Niikaua kui lahus on puhas, on tulemuseks 0,8-1,2 cm laiused kristallid.
Järkjärguline jahutusmeetod toimib samamoodi nagu kõik teisedki. 4mmc lahustuvus langeb madalamal temperatuuril ja kristall hakkab kasvama. Mida aeglasemalt temperatuur muutub, seda suuremaks kristall kasvab.
Üks puudus on see, et isegi pärast kristalliseerumise lõppu jääb osa 4mmc-st vette. Seetõttu on parem kasutada kahte lahustit.
Suur protsent vett ja väiksem protsent lahustit loob täiuslikud kristallid ning lahusti säilitab ja salvestab ülejäänud toote hilisemaks ekstraheerimiseks.
Röntgendifraktsiooni muster muudaks selle veenvamaks (ei ole sellist 4MMC alates 2010. aastast näinud, seega tean, et nad võivad olla sellisena, kuid ma ei ole neid kunagi isiklikult saanud). P.S. Mul puudub tegelik pädevus XRD andmete tõlgendamisel...