Sest 500g koormused on harva enda tarbeks ja kristallid tunduvad olevat puhtamad kui pulber või purustatud väikesed kruustooted, sest jaemüüjana võiks seal midagi segada, et venitada.
Ma tahan proovida seda ja nüüd mul on palju aurustada kestab igavesti.enne ma kasutan kontsentraat HCl isegi ilma atsetoonita alati tuleb hea .Nüüd ma ei tea kuidas aurustada kiiresti
HCl 1:10 Aceton.
Reade Teema. Kõik, mida te küsite, on seal olemas. Foorumis on retsept DCM-iga kristalliseerumisega veekihis ja retsept benseeni või tolueeniga ja kristalliseerumisega õlikihist.
Ei. minu kogemus alkoholide (IPA, etanool, metanool) kasutamisel kristalliseeriva lahusena näitas, et saadakse väikesed? liivataolised kristallid. Kuigi üsna puhtad, kuid need ei olnud kunagi suureks kasvanud.
Tere.
Seda tehti vee&atsetooni segus lahustades. Lahus peab olema selge, mitte hägune või udune. Ja siis jäeti see umbes nädalaks pimedasse köögikappi.
Loodan, et see võib sulle või kellelegi kasulik olla.
what´s point of crystals and not leave it in the hydrochloride form? Ma ei usu, et kristalli saab nuusutada.
kas te oskate mulle seda selgitada, aitäh!!!
ma näen u dont understend keemia on asi.
pulber võib olla valge, kuid siiski määrdunud sees, kui u tehtud kristall siis u saada toote max puhas ja u kaotanud % toote kaalu. u teada, mida nad ütlevad selle kohta 4mmc hüdrokloriid või 4mmc väävelhappegaas?
Mul ei ole aimugi keemiast, püüan õppida, saan aru, et näiteks MDMA kristallilises vormis on tavaliselt puhtam kui selle hüdrokloriidvorm, siis 4-MMC, bk-MDMA...) kristallilises vormis peaks see olema kallim kui hüdrokloriidvorm, kuna see oleks puhtam.
aga ma ei saa aru, kuidas neid kristallina tarbitakse? sa jahvatad neid pulbriks või kuidas?