Ma olen põhimõtteliselt samas olukorras kui OP ainult iv proovinud ketoonkatalüüsi oof trüptofaani trüptamiiniks kasutades tsükloheksanooni.
Iv proovinud seda kolm korda vastavalt roodium kirjanduse ja kaks korda triptofaan ei lahustunud isegi mitte, see kõik muutus lihtsalt tumedaks (lahusti) pruuniks ja lima (mis ma eeldan, et oli konverteerimata triptofaan) oli kollane.
Teisel katsel mõtlesin, et fuck it ja lisasin palju rohkem tsükloheksanooni ja see lahustas trüptofaani.
Seejärel segasin seda DCM-i või metüleenkloriidiga ja nüüd pean ostma söögisoodat või naatriumbikarbonaati, et seda pesta.
Jälgin siis, mis juhtub - võib-olla pean selle sügavkülma panema, et trüptamiin välja kukkuda - kui seda seal tõesti on!
Mis puutub kollasesse lima, iv teinud sama. Ma ekstraheerin seda DCM-iga ja siis pesen seda - asi, mis mind heidutab, on see, et see ei ole kunagi lakanud olemast pulber kolvi põhjas. See vabastas küll hulga mulli, aga seda teeb ta niikuinii tagasivoolamisel
ma ütleksin - ka täiesti algajana on see päris raske reaktsioon, mida on raske õigesti saada.
iv proovinud ka piparmündi või piparmündi muundamise meetodit ilma eduta.
Tbh, ma mõtlen nüüd lihtsalt kasutada tsükloheksanooni teise reaktsiooni jaoks mingi piprast ekstraheeritud ja tehtud ainega. Ma olin üllatunud, kui lihtne see tundub tbh.
Ma soovin, et keegi lihtsalt kirjutaks sünteesid õigesti välja (kui see ei ole ainult mina).
Pean TLC-d natuke rohkem uurima - mul on selleks silikaplaadid ja pisikesed klaasist torud.
Ma arvan, et YouTube on vaja, et puhastada musta pipra ekstrakti, mis mul on, piperiiniks ja siis piperidiiniks.
sealt ma TEAN, et tsükloheksanoon võib olla äärmiselt kasulik PCC tootmiseks.
veelkord, ma ei soovi suurendada või müüa - need päevad on ammu möödas. Ma tegin oma venituse müümiseks ja nüüd jään endale.
Ma arvan, et isegi kui ma saan muuta grammi trüptofaani trüptamiiniks - minu jaoks on see seda väärt.
Ma olen põhimõtteliselt andnud endale aasta aega, et toota DMT, DET, DPT, selle asemel, et lihtsalt ekstraheerida juurdekoori, kui ma saan aru, et ma võiksin teha piisavalt DMT-d enda jaoks kogu eluks...