- Reaction score
- 2
Kas keegi on hiljuti midagi saanud? Ta ĂŒtles, et nĂ€dal aega ja mul on jĂ€lgimine. Siis ĂŒtles ta, et "nad ei anna jĂ€lgimist nii vĂ€ikese paki puhul". Ja ma olen USA idarannikul btw. See on pĂ€rit 7. oktoobrist. Ma imestan, et miks ta jĂ€tkas meilidele vastamist natuke aega.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Kas aaron teeb praegu ikka veel tehinguid ja vastab inimestele kohe?
↑View previous repliesâŠ
- Reaction score
- 16
See on kadunud.
Tellimus umbes samal ajal. Tal oli isegi kivist paluda mul siinsetele modidele sÔnumit, et ta ei ole pettur.
2 nĂ€dalat mingit kontakti, siis kui ma andsin talle teada, et kavatsen lisada oma nime pĂ”letatud isikute nimekirja, saan vastuse, et ma peaksin rahunema. Ătles, et ta oli puhkusel!
Paar pĂ€eva hiljem kĂŒsib ta "Uh....milline oli sinu tellimus veelkord? JĂ€rgneb jĂ€rjekordne nĂ€dalane vaikimine.
Siis ĂŒtleb ta, et see peeti kinni. JĂ€lgimine puudub, kuid kuidagi teab ta, et see peatati. Pakub uuesti saatmist vĂ”i 50% tagasimakset. ĂŒtleb talle, et saadab uuesti ja veel paar pĂ€eva raadiovaikus. kĂŒsin temalt jĂ€lgimise kohta ja ta ĂŒtleb, et "ma olen 6. jĂ€rjekorras tellimuste saatmisel, loodan, et me ei lasknud teid liiga kaua oodata" OmakasupĂŒĂŒdlik, pĂ”hja toitev paiskkala varas ilmselt ei suudaks keeta muna, rÀÀkimata veel sellest, et keeta midagi vÀÀrtuslikku. Nii et kĂ”ik, mida ta oskab teha, on pettus. soovides talle varaste karma, et ta veedab ĂŒlejÀÀnud elu mĂ”eldes, et inimesed on vĂ€lja rebida teda.
Tellimus umbes samal ajal. Tal oli isegi kivist paluda mul siinsetele modidele sÔnumit, et ta ei ole pettur.
2 nĂ€dalat mingit kontakti, siis kui ma andsin talle teada, et kavatsen lisada oma nime pĂ”letatud isikute nimekirja, saan vastuse, et ma peaksin rahunema. Ătles, et ta oli puhkusel!
Paar pĂ€eva hiljem kĂŒsib ta "Uh....milline oli sinu tellimus veelkord? JĂ€rgneb jĂ€rjekordne nĂ€dalane vaikimine.
Siis ĂŒtleb ta, et see peeti kinni. JĂ€lgimine puudub, kuid kuidagi teab ta, et see peatati. Pakub uuesti saatmist vĂ”i 50% tagasimakset. ĂŒtleb talle, et saadab uuesti ja veel paar pĂ€eva raadiovaikus. kĂŒsin temalt jĂ€lgimise kohta ja ta ĂŒtleb, et "ma olen 6. jĂ€rjekorras tellimuste saatmisel, loodan, et me ei lasknud teid liiga kaua oodata" OmakasupĂŒĂŒdlik, pĂ”hja toitev paiskkala varas ilmselt ei suudaks keeta muna, rÀÀkimata veel sellest, et keeta midagi vÀÀrtuslikku. Nii et kĂ”ik, mida ta oskab teha, on pettus. soovides talle varaste karma, et ta veedab ĂŒlejÀÀnud elu mĂ”eldes, et inimesed on vĂ€lja rebida teda.
- Reaction score
- 16
Olge lihtsalt Ă”nnelik, et ta ei saatnud teile sĂ”na otseses mĂ”ttes DIRT-i, nagu ta tegi ĂŒhele teisele ohvrile selles teemas Aaronstevens pani kindlasti latti kĂ”igile seal olevatele kelmidele petturitele.
- Reaction score
- 2
Kurat, miks kurat ma valisin ta Gordoni asemel? Vean kihla, et kogu vc.2 e-kiri oli pettus. Ma ei saanud nii halvasti aru kui mÔned teist. Ei mingit tonni bs ja mitte suurt tellimust. Igatahes on Gordon ainus legaalne? Ma olen USAs. TÀnud vastamise eest
- Reaction score
- 16
Niipalju kui ma tean, kÔik kontrollitud turul on legit, lihtsalt Àrge unustage, et eskroot.
Ainus, keda ma tean, on kindlasti legit on Gordon.
Top notch teenus ja tooted
Ainus, keda ma tean, on kindlasti legit on Gordon.
Top notch teenus ja tooted
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65