Ei saa oma postitust redigeerida, kuid kui 10ml vababaasilise amfiidi jaoks on vaja 7,743g puhast H3PO4, siis 85%-lise lahuse puhul võtame (7,743*100)/85 = 9,109g 85%-lise H3PO4.
Fosforhappe tihedus on 1,6845 g/cm3 siis on vaja 5,40ml ?
Või olen täiesti läbi ?
pidage meeles, et menetluses aurustatakse lahusti, et jätta ainult vababaas, mis omakorda dilluteeritakse atsetooniga, kui te lihtsalt ekstraheerite mittepolaarse ilma aurustamata dilluteerimine ei pruugi olla parim mõte.
Siis kui ma jätkan,
Ma pean segama fosforhapet suhtega 1:10 atsetooniga, ja ma ei otsi, et saavutada Ph 6, vaid lisan kogu segu ja segan, et saada fosfaatamfetamiini ?
Tere! Ostsin äsja Aurelio'lt väävelhapet ja lämmastikhapet. Alguses küsivad nad äritegevuse tõendamist ja ma saatsin talle pdf-i, mis näitab, et olen sõltumatu teadlane. Ja see´s kõik. Maksin Paypali kaudu ja järgmisel päeval mu tellimus toimetati kohale koos jälgimisnumbriga. See jõudis kohale 6 päeva jooksul.
kas amfetamiini vaba alus on sama, mis amfetaminoil ( a-õli ), mida ma saan osta internetis internetis? ja kas see tähendab, et ma saan teha samu samu samu samme nagu videos (süntees P2NP-st Al/Hg kaudu).
(a-õliga), kui ma liitun minutil 7:24?
Internetis müüdav on põhimõtteliselt amfetamiin, mis on ebaseaduslik ja lahustitega lahjendatud. Vababaasilise amiini kogus on võrdne teie amf-soola kogusega. saate teha sulfaat-, hüdrokloriid- või fosfaatsoola ja te näete, kui vähe te tegelikult tegite