Ma tahan selle kohta küsida!
Seoses selle lähenemisviisi teostatavuse ja korrektsusega.
Olen proovinud videos esitatud protsessi ja siin on näha, kuidas ma seda tegin. Ma ei tea, miks lõpptulemus ei ole sama, mis video kogus.
Kõigepealt kasuta IPA 100ml+H2O 50ml+P2NP 10g. Pärast kuumutamist ja lahustamist lase jahtuda, kuni tekivad kristallid.
Valmistage 12g alumiiniumhelbeid + 2g HgCL2 (kuna ma ei saa elavhõbedanitraati ja saan alumiiniumamalgaami valmistamiseks kasutada ainult elavhõbedakloriidi), pange see kolbi ja reageerige umbes 30-40 minutit ning ühendage kondensaatoritoru
Jahutatud ja kristalliseerunud P2NP lisatakse lihtsalt 50ml jäääädikhappesse ja kuumutatakse, et see lahustuks.
Alumiiniumhelvestest eemaldatakse hall must vesi ja pestakse neid kaks korda puhta veega
Seejärel lisatakse P2NP lahus alumiiniumkolbi (sel ajal toimub suur reaktsioon ja temperatuur tõuseb kiiresti. Kasutage temperatuuri jahutamiseks külma vanni ja raputage kolbi protsessi ajal regulaarselt). Reaktsiooniprotsess kestab umbes 30~40 minutit.
Võtke lahus kolvist välja ja seal on hall vedelik ja väike kogus alumiiniumhelbeid.
Eelnevalt valmistatud 50g NaOH + 70ml H2O lahust, lisage naatriumhüdroksiidi lahus hallile vedelikule, et viia vedeliku pH 11-ni.
Reaktsioon kestab umbes 30 minutit
Tekib kollane vedelik. Võtke see vedelik välja (halli ainet ei ekstraheerita) ja pange see 1 tunniks külmkappi.
Pärast jahutamist lisatakse see helekollane vedelik IPA-le 1:1 ja segatakse.
Lisage kontsentreeritud väävelhapet ja tilgutage väike kogus. Sel ajal tekivad valged objektid, mis muudavad vedeliku piimjasvalgeks koos settega.
Viige pH 5,5ni.
Pärast vedeliku 24-tunnist jahutamist filtreerige ja kuivatage valge toode (kas toode on sel ajal õige? Ja nõutav lõplik P2P).
Selle osa puhul on minu lõpptoode ainult umbes 1~2g, mis ei tundu õige.
Ma olen püüdnud kõvasti leida vastust, kuid ma ei ole ikka veel õiget ideed saanud. Kas te palun annaksite mulle õigeid juhiseid?
Millised tegurid mõjutavad saagist (video lõpptoode tundub olevat palju rohkem kui minu katsete arv).
Ma ootan inimesi, kes on selle meetodi abil õnnestunud ja saagikus on umbes 70~80%, et juhendada mind.
palun
Alumiiniumfooliumist ja alumiiniumhelvestest tehakse alumiiniumamalgaam ja seejärel lisatakse naatriumhüdroksiidi lahus. Miks on alumiiniumhelbed kergelt kollakas vedelik, kuid alumiiniumfoolium on valge vedelik?
Alumiiniumfoolium, mida ma kasutan, on köögis kasutatav majapidamises kasutatav alumiiniumfoolium. Kas seda võib kasutada?