- Reaction score
- 8
Oleks tore, kui te saaksite sellist mängu üles seada riikides
- Reaction score
- 7
Pole midagi uut riikides, lapsed kasutavad IG ja TG, Venmo ja mõned teised rakendused tegid krüptokaubanduse lihtsaks ja igaüks alla 25-aastane tunneb end endiselt puutumatuna, kui nad ei olnud veel tabatud, nii et see tegelikult tapab darknet turud traditsioonilise eskroo hosted kui varjatud teenus kiiresti ausalt, kui keegi ei ole märganud. nt ma läksin neli aastat tagasi 10k dollarit nädalas teenides 2k dollarit nädalas. See on ikka väärt, millel on darknet turul poe kohalolek, aga see on väga kasulik olla IG / TG kohalolek ka, eriti dead drop funktsioone. Ma mäletan, et kasutasin mõned rakendused; Radiate, Wisper, et osta kokaiini Las Vegases dead drop'ina. Mõlemad korrad olid edukad. Ainult sularaha kaupleb muidugi, see oli 4+ aastat tagasi Las Vegases. Kohtusime Freemontil ühe kauplemise puhul ja teise puhul Vegas Stripi lähedal asuvas pargis. Mõlemad olid tule kvaliteediga kokaiini õiglase hinnaga. Ma ei ole isegi kontrollinud, kas need rakendused on veel olemas lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Mind rebiti IG-s nii palju kordi, et hakkasin ise üritama ravimeid valmistada. Olen olnud uimastivaba 11 kuud ; ).