see kirjutis on prügi.esiteks temperatuur formamiidiga on liiga madal 140-150 kõlab umbes õige, kui kasutate ammooniumformiaati, kuid formamiid vajab kõrgemat temperatuuri, kui ma mäletan õigesti ja teiseks N-formüülamfetamiin on tahke mass mitte vedelik ja miks sa üritad seda reaktsioonisegust ekstraheerida täiesti kasutu samm see ainult kahjustab teie saagist kolmandaks teie hüdrolüüs on vale te kasutate 11l hcl mis on hullumeelne isegi kui teil oleks 11 kilo N-formüülamfetamiini kogus oleks lähedal 2,5 liitrit hcl mitte 11l selle 1:1 molaarse massi, mitte mahu järgi.Miks teete kõik nii keeruliseks Leuckart on lihtne tagasivooluhüdrolüüs ja seejärel basifitseerimine ja seejärel aurudestilleerimine kõik samas potis, nii et ei ole vaja ekstraheerimist või lahusteid ma väga kahtlen, et te olete seda reaktsiooni kunagi teinud ja kui olete, siis on teie saagis nullilähedane, kui teete seda nii, nagu te ütlete. okei, häid jõule kõigile im lähen magama im purjus kui põrgu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Kui te ajate leukart 140 150 juures ammoinaformiaadiga, laguneks see niikuinii ainult formamiidiks
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formüülamfetamiin on kergelt kollane õline vedelik
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
See läks prügikasti. Ma ei tea, mis kurat on minu Leuckartil viga. Reaktsiooniaeg 20 tundi, temperatuur: 150-160 C (formamiid) ja kõik reagendid olid õigetes kogustes. Kas see, et mu magnetiline segisti on katki ja ma ei sega seda sagedamini või mis. Minu N-formüülamiin on alati must. Kas ma põletan seda? Ja kui ma teen alushüdrolüüsi, ei teki palju või üldse ammoniaagigaasi, nii et minu N-formüül "amiin" ei ole üldse amiin?! Kas keegi oskab mind aidata. Minu P2P oli 8 grammi kogus + muud reagendid.