- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ma sain sellelokaalselt ja pesti seda destilleeritud atsetooniga. Selle sai kena sileda läikega. Mitte sädelevad laigud, vaid nagu valgeks pestud alumiiniumtõenäoliselt on selles veel natuke boorhapet, kuid peamiselt on läige õige kvaliteetse kraami jaoks. Puhtal kujul kokaiin on kristall, mida näete, et osa sellest on tranluscent. See on kuiv
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Kena mees. See pilt oli väike test baasist hcl-ile mõnda aega tagasi
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ahh okei, nüüd ma saan aru. Aga ma olen ise märganud, et läikivus on väga suur erinevus, kui hakkad plaate kuivatama. 1 plaadi panin kile üle esikülje. Üks selline, mida tõmbad uue telefoni ekraanilt maha, aga paindlikum. Ja teisel plaadil oli ainult see paber, milles see tuli vormilt. Sellel, millel oli plastmassist kaitse kuumuse eest, oli palju ilusam ja siledam läige kui sellel, millel polnud. Sellel ilma oli laiguline läige nagu naljaplokil.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ma ei pea silmas säravaid uudiseid, ma mõtlen nelinurksete servade ja piltide kohta telliskividel. Ainult viimased 10 aastat on nad seda teinud, et 20 aastat enne seda, kui ma mäletan, et nad ei püüdnud end identifitseerida. Ka drugs-data.org testib palju kokaiini amd ainult umbes 5% on midagi muud. 75% on benzoyl ecgonine, 50% on methylecginine 30% on phenecitan levamisole/dextrmisole või ei ole kokaiin.. just käis läbi 700 testi USA sarlier ja ma ütlen midagi muud, aga ma mõtlen midagi muud mis on narkootikum või identifitseeritav aine