- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ma sain sellelokaalselt ja pesti seda destilleeritud atsetooniga. Selle sai kena sileda läikega. Mitte sädelevad laigud, vaid nagu valgeks pestud alumiiniumtõenäoliselt on selles veel natuke boorhapet, kuid peamiselt on läige õige kvaliteetse kraami jaoks. Puhtal kujul kokaiin on kristall, mida näete, et osa sellest on tranluscent. See on kuiv
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Kena mees. See pilt oli väike test baasist hcl-ile mõnda aega tagasi
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Sest need on otse džunglist ja seda ei ole ilustatud, kui see on see, mida te mõtlete. Flake'i saladusi ei tea lapsed, kes panevad oma rebrickile loomakrossi embleeme ja Lamborghini embleeme. Hea kokaiin ei ole kunagi nii ilus. USAs on # avastatud "võltsaine" bensoüül-ekgoniin, kokaiini esimese astme ainevahetusprodukt. See ei ole cns aktiivne, kuid see on see, mida narkotestis proovis mõõdetakse, sest selle poolväärtusaeg on 4x kokaiini. See on kokaiini metüülestri etüülester, see reageerib reaktiivitestidele nagu kokaiin, maitseb ja näeb välja nagu kokaiin, kuid see ei ole tsn-süsteemi aktiivne. Olen näinud analüüse, kus sisaldus oli suurem kui kokaiinis, nii et see näeb välja, lõhnab, maitseb, tunneb nagu kokaiin, kuid selle puhtus on ainult 30%. See on testitudn80%, kuid on 30%.
Ma mõtlesin, kas te mulliks hcl Gass läbi mittepolaarse lahusti ja sadestada seda või kasutasite 37%muriatiinhappe lahustiga lahjendatud veega?
Ma mõtlesin, kas te mulliks hcl Gass läbi mittepolaarse lahusti ja sadestada seda või kasutasite 37%muriatiinhappe lahustiga lahjendatud veega?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ma ei saa aru, te ütlete rn enamik kokaiini seal USAs on hea või ma ei saa aru. Btw enamik neist ( originaal ) tellised tulid otse SA ma võin teile kinnitada, et. Nad tulevad päris niimoodi, et see on üsna standardne kvaliteediootused siin. Ja me ei mull hcl gaasi kasutasid džungli meetodi õppinud ja teinud colos nii et jah teine kui ma saan õigesti aru
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ma ei pea silmas säravaid uudiseid, ma mõtlen nelinurksete servade ja piltide kohta telliskividel. Ainult viimased 10 aastat on nad seda teinud, et 20 aastat enne seda, kui ma mäletan, et nad ei püüdnud end identifitseerida. Ka drugs-data.org testib palju kokaiini amd ainult umbes 5% on midagi muud. 75% on benzoyl ecgonine, 50% on methylecginine 30% on phenecitan levamisole/dextrmisole või ei ole kokaiin.. just käis läbi 700 testi USA sarlier ja ma ütlen midagi muud, aga ma mõtlen midagi muud mis on narkootikum või identifitseeritav aine