Pärast soldadoDeDrogaga rääkimist ei ole uus mesilane. Aga tõenäoliselt õppiv vastne. Ei solvata me kõik alustasime suures osas lööb TS2 raamatuid. (See on kõigile teistele) nagu ta juba sai süvendatud juttu.
Igatahes kui tegemist on selle reaktsiooniga seda saab hinnata pooleldi lihtne ja mõista alates EASY keegi nagu mina, mis on vahepealne lihtne kuni raske uus kommer
See kõik steemed alates post.2 nädalat tagasi
Notdrugs
Veidi aega tagasi kuulsin, et mõned laborid kasutasid Naprokseeni (nagu NSAID) kui enantiopureeritud hapet. Aga ma ei ole suutnud selle meetodi kohta üldse infot leida, nii et ma tõesti ei oska seda kindlalt öelda
Mina kaevan...
u/Notdrugs
Ilmselt selle retoorika põhjal? Nagu ma juba ütlesin... Trikk on leida odavaim optiliselt aktiivne hape, mis seob ühe isomeeri, kuid ei seo teist ja mis muudab lahustuvust piisavalt, et ühte produktidest (olgu see siis reageerimata vababaas või reageerinud amiid, sulfonaat või mis iganes) saaks pesta teise lahustisse (mis on esimese lahustiga mittesegunev), nii et lõpuks on üks isomeer lahustunud esimeses lahustis, teine isomeer lahustunud teises lahustis. Selle põhjal, mida see ütleb, mida te arvate.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Siis ei ole narkootikumide vastus...
Notdrugs
- 13 päeva tagasi - Edited 13 päeva tagasi
See on tõesti huvitav! Ma näen, kuidas need hoiatused teevad kaubandusliku tootmise palju lihtsamaks. Ei ole liiga tihti, et me saame "lahtise tootmise üksikasjad" piiritletud põhiõpetuses, nii et tänan teid selle eest.
Hiljem, sel nädalal
isegi kui lahuses moodustab mononaatrium-d-tartraat siis eelistatult d-metamfetamiiniga vees lahustuva soola, samas kui l-metamfetamiini (mis jääb endiselt vabal kujul) saab ekstraheerida mittepolaarse lahustiga...
Ma arvan, et teil on raskusi arusaamisega... see on tõepoolest elujõuline
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azole
- 6 päeva tagasi
Naprokseen oleks huvitav reagent kiraalsete amiinide eraldamiseks
PsychedStrawberry
- 6 päeva tagasi
Kuidas nii?
SunderedValley
- 6 päeva tagasi
Seda on varemgi tehtud IIRC.
Ma kiirelt lugesin seda päris kõvasti, aga konsensus tundus olevat "töötab väga hästi saab mõnikord isegi odavamalt teha teisi meetodeid kasutades". Peaks olema kas siin, drugnerds sub või Vespiary.
1Azole
- 6 päeva tagasi
Kättesaadav, enantiomeeriliselt puhas, kasulik karboksüülhappe funktsionaalsus, suur pi-süsteem, arüülmetoksü, kõik need muudavad selle kasulikuks kandidaadiks, kusjuures kaks viimast kirjeldust on põhjused, miks see võiks olla eriti huvitav.
Siis miks minu postitus on parem
Ei ma ei anna üksikasju nagu temp ja aeg see kõik on ORIGINAL paavsti virsik.
Ei kui sa saad DCM benseeni jne jne ma ei kavatse öelda teile sobivat lahustit kasutada, kuna kõik on USE FUCKING SEARCH ENGINE Google, siin hive, jne... on kõik vastused.
Ja ei ma ei hakka arvutama teie moole. Ja kui veel 1 inimene, kes küsib minult täpsustusi aega jne...
Neid ignoreeritakse kõik on hästi dokumenteeritud
Jällegi kõigile veel 1 kord
Notdrugs
Natuke aega tagasi kuulsin, et mõned laborid kasutasid Naproxenit (nagu NSAID) enantiopureeritud happena. Aga ma ei ole suutnud selle meetodi kohta üldse infot leida, nii et ma tõesti ei oska seda kindlalt öelda
Mina kaevan...
u/Notdrugs
Notdrugs
- 13 päeva tagasi - Redigeeritud 13 päeva tagasi
See on tõesti huvitav! Ma näen, kuidas need kavalerid teevad kommertslik tootmise palju lihtsamaks. Ei ole liiga tihti, et me saame "lahtise tootmise üksikasju" piiritletud põhijuhendis, nii et tänan teid selle eest.
jälle teooria L VICKS D metile . Kas see on VÕIMALIK jah. Kas keegi, kes ei ole välja töötanud mdma tee ei ole hästi dokumenteeritud teha seda, jah. Kas keegi küsib, kas nad saavad kasutada 40% etanooli , DSMO vs DCM jne jne nad ei ole valmis
Kas saab teha MDA / MDMA kohvist / kofeiinhappest vms... jah. Kas 12% yeild to cost tundub elujõuline, kui piperonal acatate või muud analoogid on pennides $ ja saab teha piperonal 1-2 sammu ja sealt safrooli või isosafrooli ... lihtsalt sellepärast, et saate ei tähenda, et saada 10g vicks inhalaatorite on "kuluefektiivne "
Sa pead võib-olla kaevata igaüks, kes loeb, kuid igaüks, kellel on arusaam ts2 teha oma OMA prekursorid või preprekursor see on mõttekas. Kui te järgisite seda kui kaarti ja kompassi ja mitte retsepti
Kuigi kõik tahavad selle olevat A+B + vedelik + soojus teha kemikaali X ja see töötab 0-80-95% ajast.
On aeg, kui sa üritad teha kooki, kuid teha leiba.
Nagu näiteks lisades 1 liiga palju süsinikke jne jne. Ümberkristalliseerimine ja eraldamine polümorfismi või eraldi entiomenid on omaette kunst.
Kahjuks on minu kraam NOVEL MDMA ja MDP2P tootmine ja vähem kiraalne resulatsioon, kuid ma võin lugeda paavsti piisavalt, et seista 99% toetusega ja kui keegi tahab auke torkida, siis olgu. Ja ma räägin, kuid palun mitte mis lahusti küsimusi või arvutused mols kõik on postitatud varem ja see on def elujõuline