- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Tere Spiritus, tere tulemast... tutvustage end aadressil ...., et saaksime alustada siin alustatavate teemade struktuuri ülesehitamist...
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen või nurofen või paralen grip roheline sisaldab pseudoefedriini ma olen seda teinud kõige lihtsam viis vähemalt minu jaoks on "straight to E" google seda kirjutada "straight to E erowid" ja kliki esimesele lingile sa vajad tehnilist bensiini atsetooni tolueeni kõik on saadaval värvi seal on meetod kus sa pead kasutama soolhapet et saavutada neutraalne PH veekihis see on keeruline sest sa võid PH üle trükkida ja siis lisada naatriumhüdroksiidi ja see on kuradi jama aga straight to E on lihtsam sa ühendad selle kõik ja aurustad seda aga ole ettevaatlik aurustamisel see on väga tuleohtlik. latt tuleks teha eelistatavalt õues õues ja puhuda aurud ära ventilaatoriga ma olen kogenud plahvatust ja suurt tulekahju kui ma tegin umbes 100g pseudo korraga suures jansky klaasis mul oli umbes pint neid kemikaale ja kui ma laadisin käsiventilaatoriga aurud kogunesid kui ma panin ventilaatori juurde ja keerasin selle sisse tekkis säde ja see süttis siis ole väga ettevaatlik selgelt meetod HCL pärast tilkasid PH7 on ohutumad
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Olen nõus, et pseudofosfori meetod on praegu keerulisem, sest fosforit ei ole enam saadaval nii nagu varem ja ainus viis RP (punane fosfor) saamiseks on selle kraapimine kergemate kastidest, Jood ei ole probleem aga pseudo hankimine apteegist apteeki minekuks kannab minu arvates riski keegi võib märgata, et apteeki minek on sagedamini tulevik on meta P2P-st ma lihtsalt ei tea kuidas see on kvaliteediga üldiselt on mulle teada, et meta P2P-st on kuidagi nõrgem kui meta pseudost
- Reaction score
- 43
D-metüül on alati lihtsalt D-metüül, olenemata sellest, kuidas seda sünteesiti. p2p-metüül toodab rassemaatilist metüül 50%L-metüül50% D-metüül, nii et pärast sünteesi peate isomeerid jagama. Uurige küsige foorumist seal on palju toredaid abivalmis inimesi kes seletavad juhendi õigele teele. Mida iganes sa teed mäleta ei müü narkootikume SK. Hea nõuanne
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
See oli vastus, mida ma otsisin, ja täpselt see, mida ma vajasin. Tänan teid väga
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
kuidas te mõtlete, et ei müü seda svk-le, kas te mõtlete DNM-i kaudu nagu posti teel?