jah ma saan aru aga ma mõtlesin ma postitan nagu pilte võib-olla selle ohutu või turvalisem tan normaalne web nii et ma mõtlesin wy darkweb veebileht kui on olemas normaalne versioon.. lihtsalt mõtlesin mulle meeldib see veebileht väga hästi. aga tulevikus ma tahan tellida mida ma tahan ma ei käinud, et hollandi vangla ei ole palju probleeme aga nüüd ma olen vallandatud ja see ämma worksuplyer ei maksa mulle ja ma ei saa küsida abi, sest ma töötan seal paberil. Ma ütlen seda, sest ma tahan müüa võib-olla toode, mis on puhtuse ja minimaalse kahju keha ma müüsin kokaiini baas koksi ja räpane kiirus ja mida mitte. ma olin busted! kuid nüüd olen ilma rahata! minu kokkuhoid ma andsin minu väike vend, kuid nüüd ta ei ole seda.. nii et äkki ma lähen müüma amfetamiini ja legaalset ravimit, sest ma saan neid. aga ei sõida ringi... nad küsivad minult liiga palju, kui ma saan näidata, mida mul on minu auto..... nagu darkweb võib-olla ma pean seda proovima (amfetamiinphosfate)..... Vabandust rämpsposti eest.