- Reaction score
- 17
8 g NaBH4 suspendeeriti külmas DCMis, tilguti 40 ml jäääädikhapet ja lahusel lastakse segada, kuni kogu vesiniku areng on peatunud.
Teises rbf-s lahustati 10g 5-metoksütrüptamiini DCM-is. Rbf-i lisati 8 ml trietüülamiini, 21,2 g formaldehüüdi bisulfiidi adukti ja 4A sõela.
Rbf-i jäeti 10-15 minutiks segama, et lasta reageerivatel ainetel kondenseeruda, ja seejärel lisati tilkhaaval eelnevalt valmistatud naatriumtriaatsetoksüborohüdriidi.
Sellel lastakse segada umbes 24 tundi. Reaktsioon kustutati 15% KOH lahuse tilkhaaval lisamisega ja toote saamiseks tehti lihtne amiinitöötlus, mis kristalliseerus probleemideta. Kasutades naatriumtriatsetoksüborohüdriidi, sain alati 90%+.
Teises rbf-s lahustati 10g 5-metoksütrüptamiini DCM-is. Rbf-i lisati 8 ml trietüülamiini, 21,2 g formaldehüüdi bisulfiidi adukti ja 4A sõela.
Rbf-i jäeti 10-15 minutiks segama, et lasta reageerivatel ainetel kondenseeruda, ja seejärel lisati tilkhaaval eelnevalt valmistatud naatriumtriaatsetoksüborohüdriidi.
Sellel lastakse segada umbes 24 tundi. Reaktsioon kustutati 15% KOH lahuse tilkhaaval lisamisega ja toote saamiseks tehti lihtne amiinitöötlus, mis kristalliseerus probleemideta. Kasutades naatriumtriatsetoksüborohüdriidi, sain alati 90%+.
↑View previous replies…
Kas te ütlete, et reaktsiooni tooraine peaks olema 5-metoksütrüptamiin, mitte trüptamiin?
- Reaction score
- 161
Ei ole! Lugege minu teist kommentaari see on täielik jama! Teete hoopis 5-MeO-DMT, mis lööb teid välja nagu 50× rohkem kui N,N-DMT(aka DMT).
- Reaction score
- 161
Te olete teadlik, et sellest saadakse 5-MeO-DMT, mitte DMT, eks?
Ma kahtlen, et te tegelikult proovisite seda protseduuri ise, nagu te väidate, et olete seda teinud. EI OLE KURADI, kuidas te kogemata tegite 5-MeO-DMT asemel 5-MeO-DMT ja ei märganud seda.
Cmon man. DMT jaoks on vaja trüptamiini. 5-MeO-DMT jaoks kasutate 5-Metoksütrüptamiini, mis on spetsiaalselt 5-MeO-DMT metoksügrupi tõttu...
Ma kahtlen, et te tegelikult proovisite seda protseduuri ise, nagu te väidate, et olete seda teinud. EI OLE KURADI, kuidas te kogemata tegite 5-MeO-DMT asemel 5-MeO-DMT ja ei märganud seda.
Cmon man. DMT jaoks on vaja trüptamiini. 5-MeO-DMT jaoks kasutate 5-Metoksütrüptamiini, mis on spetsiaalselt 5-MeO-DMT metoksügrupi tõttu...
Bro ,võta rahulikult, sul pole absoluutselt aimugi, mida ma mõtlen, kui ma küsin, et see tähendab, et "see meetod töötab trüptamiini asemel 5-metoksütrüptamiiniga, eks?" samamoodi Hamilton ütles videos, et ta kasutas trütamiini, kuid ma nägin, et lahus ei olnud trütamiini värvi ja ma proovisin seda protseduuri ja see ei töötanud, ja sa mainisid sama protseduuri 5-Metoksütrüptamiiniga." nüüd me selge? peaks ma tõestama sind ?!!! Ära ole kahtlane, kui sa ei tea midagi.