1. Kõigepealt, kas te saaksite palun loetleda kõik selleks vajalikud laboriseadmed? Ma nägin, et te kasutasite sünteesi käigus reaktorit. Kas see allolev link on see, mida te mõtlete?
2. Ja kas ka Nutsche filter on vajalik. Kui jah, siis kas te saaksite palun anda mulle usaldusväärse koha, kust ma saan seda hankida. Kas on veel mingeid seadmeid peale minu poolt loetletud seadmete. Kui jah, siis palun öelge mulle, millised need on ja kust ma saan neid hankida.
Targemad ostud, parem elu! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com
3. Ja ühes teie postituse kommentaaris ütlesite, et saate sellega toota tonni kuus. Ma tahaksin teada, kui palju võtaks 1 tootmine ja kui palju valmis toode tuleb välja esimese toodangu.
4. Nii et kui saate, palun andke mulle nimekiri kõik laboratooriumi seadmed, kohad, kus ma saan osta neid. Mul on teie vastu suur austus, sest te olete selles foorumis postitanud teavet, mis on aidanud meid meie varasemate väikesemahuliste sünteeside puhul. Kõik tänu teile ja teistele inimestele sellel foorumil, on meie kliendibaas viimasel ajal plahvatuslikult kasvanud.
Loodetavasti saate mind aidata, härra, ja kõik läheb hästi.
Parimad tervitused,
Aaron Stevens