Sain mõned privaatsõnumid küsimustega minu protsessi proportsioonide kohta ja ma arvan, et on parem selgitada seda avalikus postituses, nii saate te aru, miks ma seda nii tegin ja kuidas:
1- Mul on 100L klaasist reaktor ja segisti esimene rist, et liigutada vedelikku, on umbes 10L, mis tähendab, et vähem kui 10l ei saa minu reaktoris segada.
2- Sünteesi päeval oli mul ainult 500gr NaBH4-i, mis tähendab 3478 korda vähem toodet kui algses sünteesis (1739gr Nabh4).
3- Kui arvutate algse sünteesi proportsioonid, mis on jagatud 3,478 ei ole min 10L, mida ma vajan oma reaktorile, nii et ma otsustasin teha kõik proportsioonid 3,478iga, välja arvatud vesi ja IPA segu, sest see ei mõjutaks protsessi ainult destilleerimise aega. Ma kasutasin vee-IPA segu(18L)/3,478=5,175L*2.
4- Lühidalt öeldes tegin täpselt algsed proportsioonid jagatud 3,478 tõttu minu NaBH4 varu, välja arvatud vee-IPA segu, mida ma kasutasin topelt, mida ma peaksin kasutama, et ma saaksin seda oma reaktoris segada.
Järgmises partiis ma reprodutseerin uuesti täpselt seda protsessi koos piltidega, et näidata, kuidas kaalud, kogused ja saagis on täpselt nii, nagu ma üksikasjalikult kirjeldasin, järgmises partiis teen seda täpselt algse sünteesi, et kontrollida, kas saagis muutub, kuid ma olen praktiliselt kindel, et see ei muutuks.
Tänan.