Ma lugesin Tori teemat p2p kohta bmk pulbrist ja kuidas ta seda teeb, mis tundub üsna lihtne, kuid ma näen, et paljudel inimestel on ikka veel probleeme selge õli saamisega ja või muda saamisega.
Kas Tori meetod on 100% testitud ja töötab? (Tundub kindel, nii et ma olen segaduses, miks inimestel on ikka veel probleeme ja üritavad seda segi ajada?
Siin on Tori süntees
"valmistame 1 kg BMK-d.
võtame 5-liitrise topeltkaelaga kolvi
lisame 500ml keeva vett . alustame segistiga.
nüüd lisame aeglaselt 1kg BMK soola. seejärel lisame 1 liitri sulfoonhapet. nüüd ühendame tagasivoolu ja kuumutame kolvi sisu maksimaalsele temperatuurile. pluss miinus 130°c. kasutame võimsat segajat
laske 4 tundi refluksis keeda.
võtke ülemine kiht ja valage see mõõtekaussi.
laske alumisel kihil jahtuda ja hoidke järgmiseks korraks. ( meil ei ole selle valmistamismeetodi puhul keemilisi jäätmeid )
nüüd keeta 1 liiter vett ja lisa see mõõtekaussi. kasuta käsimikserit, et kõike segada.
Pärast paariminutilist segamist laske mõõtetassil jahtuda toatemperatuurini.
eemaldage ülemine valge kiht (see on vesi ja jäätmed, mida me ei vaja).
alumine kiht on P2P puhastatud ja valmis kasutamiseks.
ps: selle valmistise puhul ei pea me muretsema, et meie P2P-sse jääb vesi, sest vesi kaalub vähem kui P2P"
Kas Tori meetod on 100% testitud ja töötab? (Tundub kindel, nii et ma olen segaduses, miks inimestel on ikka veel probleeme ja üritavad seda segi ajada?
Siin on Tori süntees
"valmistame 1 kg BMK-d.
võtame 5-liitrise topeltkaelaga kolvi
lisame 500ml keeva vett . alustame segistiga.
nüüd lisame aeglaselt 1kg BMK soola. seejärel lisame 1 liitri sulfoonhapet. nüüd ühendame tagasivoolu ja kuumutame kolvi sisu maksimaalsele temperatuurile. pluss miinus 130°c. kasutame võimsat segajat
laske 4 tundi refluksis keeda.
võtke ülemine kiht ja valage see mõõtekaussi.
laske alumisel kihil jahtuda ja hoidke järgmiseks korraks. ( meil ei ole selle valmistamismeetodi puhul keemilisi jäätmeid )
nüüd keeta 1 liiter vett ja lisa see mõõtekaussi. kasuta käsimikserit, et kõike segada.
Pärast paariminutilist segamist laske mõõtetassil jahtuda toatemperatuurini.
eemaldage ülemine valge kiht (see on vesi ja jäätmed, mida me ei vaja).
alumine kiht on P2P puhastatud ja valmis kasutamiseks.
ps: selle valmistise puhul ei pea me muretsema, et meie P2P-sse jääb vesi, sest vesi kaalub vähem kui P2P"