- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Minu jaoks oli trikk, et mitte saada muda cas 5449-12-7 jaoks, lahustada keevas vees selgeks lahuseks, lülitada soojus välja ja lisada ettevaatlikult h2so4 conc.
See andis mulle kohese konversiooni vastuvõetava saagisega, kusjuures kihid moodustusid kohe, kuid ma siiski tagasilöögitasin 30 min, et olla kindel. seevastu kui ma kiirustasin ja ei lahustanud oma glütsidaati täielikult, ei suutnud ükski tagasilöögi kogus saada tahkeid aineid reageerima ja pidin neid filtreerima.
Happe lisamisel ettevaatlik pritsimine.
See andis mulle kohese konversiooni vastuvõetava saagisega, kusjuures kihid moodustusid kohe, kuid ma siiski tagasilöögitasin 30 min, et olla kindel. seevastu kui ma kiirustasin ja ei lahustanud oma glütsidaati täielikult, ei suutnud ükski tagasilöögi kogus saada tahkeid aineid reageerima ja pidin neid filtreerima.
Happe lisamisel ettevaatlik pritsimine.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
H2SO4-ga eralduvad kihid koheselt, kuid see ei tähenda, et teil on P2P. See on lihtsalt glütsiinhape eraldatud. Ma just proovisin seda ja sain kaks kihti ilma lõhnata.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
U arvad? Eraldatud millest? Ja mis jääb järele, kui see eraldub?
BMK-l on üsna kerge aroom, kas u on võrrelnud lõhnaga pärast refluksimist?
Ma ei ütle, et sa ei tea, kuidas see lõhnab või et ma ei eksi, lihtsalt tahan teada saada
BMK-l on üsna kerge aroom, kas u on võrrelnud lõhnaga pärast refluksimist?
Ma ei ütle, et sa ei tea, kuidas see lõhnab või et ma ei eksi, lihtsalt tahan teada saada
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Eraldatud naatriumist . Tegelikult ma olen praegu hädas 5449. Proovitud hunnik meetodeid ja siiani saanud 1ml 10g-st. Proovin fosforhapet 110 juures. Kui ma lisan 5449-le hapet, siis muutub see väga kiiresti õliks, kuid see ei ole p2p. Või võib olla minu 5449 ei olegi päris 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Õiglane, see võib olla nii.
Ma võin rääkida suures mastaabis ja 2-3 tunnise refluksiga seekord, kuid fosforhappe ja sidrunhappe mõlemad töötavad suurepäraselt. Tsitrilise puhul 25kg/20kg 5449.
Ma võin rääkida suures mastaabis ja 2-3 tunnise refluksiga seekord, kuid fosforhappe ja sidrunhappe mõlemad töötavad suurepäraselt. Tsitrilise puhul 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Oli ok tulemusi lahustades nii minimaalses veekoguses kui ka 1L vett/kg. Mõlemad viisid tehtud soojaks ja järgnesid happega ja refluksitud.
Ei saa öelda u kui palju on minimaalne võrreldes 1L/kg.
Ei saa öelda u kui palju on minimaalne võrreldes 1L/kg.