P2P to (d)-fenüül-2-propanool võimalik?

K-Cyanide

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
76
See teema pakub mulle samuti suurt huvi, kuigi teisest vaatenurgast. Raseemilise metamfetamiini vaba aluse lahutamine on võimalik ilma lahustita minu lemmikühendi kaudu (grin):
O,O`(+)-dibensoüül-d-viinhape hea saagisega. (80-85% ).

Tahtsin aga küsida, kas kellelgi on kogemusi nn RRR-protsessiga. RRR tähendab resolutsioon-racemiseerimine-korduvkasutamine, et taastada soovimatu l-isomeer tagasi 50:50-raskeemiliseks seguks. Selleks kasutatakse väikest kogust radikaalset initsiaatorit, nagu AIBN, ja tiüülradikaali allikat (st metüültioglükolaati). Sel viisil saab protsessi mitu korda läbi viies suurendada saagist teoreetiliselt 50%-lt üle 90%-ni. Ma ei leidnud seni ühtegi mõistlikku protseduuri üles kirjutatud.

花谢花开

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Millist dibensoüülviinhapet kasutate kassi jagamiseks? Kas vedelat või kristallilist osa? Kas te saate seda üksikasjalikult selgitada? Olen selle meetodiga nõus. Ma arvan, et see on parem kui viinhape. Tänan teid.

View previous replies…

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Jah, o,o-dibensoüül-d-viinhape on ainuke, mida kirjanduses nimetatakse tavapäraste protsesside abil metamfetamiini kiraalseks lahustamiseks toimivaks. Otsige "hollandi lahutus", et saada kirjeldus selle kohta, kuidas seda tehakse. Tavaline viinhape ei näita eraldamist. Protsess, mis väidetavalt töötab lahustuvuserinevuste kaudu, töötab hoopis teisel põhimõttel ja see võib toimida, aga võib ka mitte. Ma ei tea.
Pikemas perspektiivis on igasugune kiraalne süntees tasuvam, selles pole kahtlustki.
Igaüks, kes kavatseb kasutada AIBNi, peaks end väga hästi informeerima, kuidas seda kraami käsitleda, see on üsna vastik.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Seda on vaja teada....

N-metüülamfetamiini optiline lahutus diastereoisomeerilise soola moodustamise kaudu 2R,3R-O,O´-Di-p-toluoyltuviinhappega
DÁVID KOZMA, ZOLTÁN MADARÁSZ, CSABA KASSAI JA ELEMÉR FOGASSY
Organic Chemical Technology Department, Technical University of Budapest, Budapest, Ungari
CHIRALITY 11:373-375 (1999)

Attachments

• APgLzjaD58.pdf
    57 KB · Views: 418

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Hollandi resolutsioon ja palju muud asja seoses kogu selle hea seletusega: