- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Tere,
Siin on minu viimane saavutus teha see kristalliseeruda loomulikult molekulaarses vormis kristall ise. Rohkem puhas võimatu!!! ;-)
Tundub käsitsi valmistatud, kuid uskuge mind on loomulikult moodustatud!
Siin on minu viimane saavutus teha see kristalliseeruda loomulikult molekulaarses vormis kristall ise. Rohkem puhas võimatu!!! ;-)
Tundub käsitsi valmistatud, kuid uskuge mind on loomulikult moodustatud!
Attachments
Väga hea töö. Millist protsessi te kasutate musta tõrva sarnase lisandi eemaldamiseks? Isegi lumivalgetel kristallidel ilmneb see järgnevatel ümberkristalliseerimistel ja lõpptoode muutub üsna tumedaks.
↑View previous replies…
Teete teise happelise aluse musta aine eemaldamiseks? Kui ma gaasi freebase kristallid on lumivalged, kuid muutuvad tumedaks ja sisaldavad seda kleepuvat ainet pärast ümberkristalliseerumist suurteks killudeks. Pesemiseks kasutatav määrdunud atsetoon sisaldab ka palju seda ja mdma. Olen mõelnud, et proovin freebase'i enne kristalliseerumist destilleerida.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Ma teen seda ainult üks kord võimalik, et lähteaine kvaliteet mõjutab seda ma alati kasutada pulber vaha on rohkem määrdunud mul oli see algul ka.
Jah teie parim variant on aurudestillatsioon.
Ma kontrollisin ja tundub, et lisand on mdp2ppol või sarnane, kuid nimi ei ole oluline sel juhul.
Jah teie parim variant on aurudestillatsioon.
Ma kontrollisin ja tundub, et lisand on mdp2ppol või sarnane, kuid nimi ei ole oluline sel juhul.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8