jah, te räägite jama, sest ma ei öelnud midagi neurotoksilisusest, rääkimata serotoniini toksilisusest.
ei tea, kust sa selle võtsid, samuti ei öelnud midagi klooritud amfetamiinide kohta, imelik.
ma ei öelnud isegi mitte midagi mingist toksilisusest, sa lihtsalt tegid otsekohe järeldusi.
wellbutrin on juba ammu olemas ja hästi uuritud, muidu ei oleks see ravim.
wellbutriin ei ole ka tsütotoksiline, samas kui 3cmc on, otsene mürk. sitt teeb ninna augud (ma tean, et see ei ole tsütotoksilisus, aga siiski), ja sellest neurotoksilisusest.
Kuigi see ei ole veel tõestatud, usun, et see peab olema tõsi, üks öö 3cmc-ga halvendab minu HPPD-d kuradi palju ja jätab mu nägemise halvenenud rohkem kui üheks nädalaks, samas kui 2 päeva purjuspäi 4mmc, mis vabastab rohkem serotoniini kui MDMA, teeb mu nägemise halvemaks 2 päeva jooksul ja see kahjustab vähem kui 3cmc.
peab olema ka dopamiini suhtes toksiline, sest selle mõju sarnaneb Parkinson'i varajaste tunnustega, värisevad jäsemed või värinad, värisev hingamine, vaikne kõne, mälu halvenemine, kõndimise ja koordinatsiooni halvenemine, jäik emotsioonideta nägu, kükitamine... ja see kestab paar päeva pärast selle võtmist.
uuringud 3cmc neurotoksilisuse kohta ei ole veel isegi läbi viidud, nii et see ei ole 100% mitte tõsi. see analoogia klooritud amfetamiinidega ei tõesta ega lükka midagi ümber.
mul on rumal küsimus, kas te disproove'ile, et 3cmc on KAHJUTABIK/TOKSIK EI NEUROTOKSIK?
õppige lugema või ärge tehke kohe järeldusi.
ma mõtlesin "mürgistuse" all seda, et see on äärmiselt kahjulik ja toksiline organitele ja rakkudele.