hea meel kuulda, et teete oma 1. sammud sellesse
ma lihtsalt soovitan oma meetodit, mis on postitatud sünteesi osas. Ma usun, et ma küsisin sinult küsimuse, kui u tahad minna lihtne või õpetamine üks. Lihtsalt valige etüülatsetaat ja kasutage seda oma sünteesi jaoks. Võite kasutada ka DCM-i, kuid ma ei soovita seda 1. sünteesina. Sa pead rohkem eqfor DCM. DCMi puhul on üldine reegel, et te ei saa üle 38c, sest see keeb, lihtsalt hoidke temperatuur 36-37c ja te saate oma reaktsiooni umbes 3h, mõnikord vähem, mõnikord rohkem. Te teate oma reaktsiooni lõppu, kui temperatuur ei hoia ennast (natuke).
2. Võite kasutada HCL-metüülamiini + NaOh, võite kasutada 40% aq lahust, võite teha 40% aq lahust ise (parim meetod). Kuid selleks, et seda ise teha, on vaja tõsist väljatõmbeventilaatorit ja bnit tõsisemaid tingimusi.
3. alati üks tilk 1s kohta, võite minna kiiremini, kui te teate, mida ur teha, kuid alustuseks minna nii.
4. Võite kasutada gravitatsioonifiltreerimist võite kasutada isegi kangast selleks, selle kõik ok. Buchner/vaakum lihtsalt aitab ja teeb seda kiiremini.
5. 99,6% on hea atsetoon
6. Mask on absoluutselt vajalik, võib-olla keegi kogenud väga healevõitu võiks otsustada, et ei kanna maski väikeses mastaabis. Sest u selle necesarry, kindad samuti
7. tahked jäätmed panna ühte kotti ja visata see prügikasti kaugel kodust, vedelikud saab destilleerida, et neid tagasi saada, kuid muidu lihtsalt valada see mõnes pinnases väljas, kui keegi ei näe.