Te pakkusite ühe võimalusena välja "pidev tarne", kuid (ja see võib olla lihtsalt minu eripärane sõnastus) sobivam sõnastus peaks olema "pidev tarne", kuna see viitab ühetaolisele kättesaadavusele ja kvaliteedile.
Mis puutub "muusse", siis ma arvan, et nii kaua, kui see jääb õiguslikesse piiridesse, tuleks prioriteediks seada nii palju järelevalvet nii müüjate kui ka klientide üle. Seda puudutasid mitmed teised vastajad. Soovitused/ kellegi käendus on hea, kuid videokvalifikatsioon (nt: kasutajanimi ja kuupäev, mis on üles kirjutatud koos administraatori poolt nõutud fraasiga, mida kuvatakse videoklipis, kus taotleja kasutab oma valitud ravim(eid). Müüjate poolel on nulltolerantsi poliitika valede/ ebatäpsete tootekirjelduste suhtes. Lisaks, kuigi see sõltub tõenäoliselt väga palju konkreetsest müüjast, võimalus tellida teatud tooteid pigem hulgi kui väikeste koguste mitmekordsete pakkumiste kaupa.
Veel üks "muu" on minu jaoks täiendavate kontrollitud müüjate kaasamine USA-siseselt, ideaaljuhul koos piirkondliku esindatuse võimalusega. Lisaks tahaksin näha iga müüja poolt pakutavate toodete praeguseid laboratoorsete testide (GCMS) tulemusi.
Lõpuks, ja see on tõenäoliselt juba kusagil avaldatud, kuigi ma ei ole seda veel leidnud, nimekiri nõuetest, mida kasutaja peab täitma, et saada luba saada müüjaks.
Viimane asi, mida ma ütlen, on arvamus ja see on järgmine: Ma austan tohutult seda saiti ja põhimõtteid, millele see rajatud on. Kas mõned lihtsad asjad võiksid olla täiustatud, et parandada kliendikogemust? Kindlasti. Ainuüksi kolmanda osapoole kaasamine, kes hoiab tehingumakseid deposiidina kuni tarnitud materjalide kättesaamiseni ja nendega rahuloluni, on silmapaistev. Jätkake suurepärast tööd! Püüdke jätkuvalt täiustada ja anda klientidele võimalus mõjutada positiivseid muutusi. See, mida te teete, on muljetavaldav ja ma ootan põnevusega, mida tulevik toob!