- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Ezt a folyamatot sikerrel elvégeztem!
Csak egy kis problémát próbálunk megoldani a lúgosítási fázisban a sócsapadékkal kapcsolatban.
Nagyon hálás vagyok G.Patton minden segítségéért nagyszerű szakértő köszönöm még egyszer.
Csak egy kis problémát próbálunk megoldani a lúgosítási fázisban a sócsapadékkal kapcsolatban.
Nagyon hálás vagyok G.Patton minden segítségéért nagyszerű szakértő köszönöm még egyszer.
Végezze el a CAS 20320-59-6 hivatalos eljárást 4 óra reakció után 80 ° C-on, állítsa le a fűtést, majd állítsa be a lúgos pH-t nátrium-hidroxiddal, amíg 7, nem tud felmenni, rétegződés jelenik meg, az olajréteg a tetején van, majd az éteres extrakciót adjuk hozzá, és a rétegződés megkezdődik, és az éterréteget kivonjuk, és a felső réteg kezdődik, és a desztilláció légköri nyomáson 220°-on folyamatosan megy felfelé, és a hőmérséklet 110°-on tartja, és sok folyadék desztillálódik, és azt hiszem, ez éter, és akkor elkezd megjelenni, és ez a jelenség a lombikban Azt hittem, hogy 216°-os desztillációval P2P-t kell előállítani, de nincs probléma Hogyan tudom orvosolni?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8