Szia, első alkalommal posztoló hosszú ideje olvasója a fórumok itt és sok más kémiai csoportok.
Először is, sok tiszteletet a Szakértők itt, hogy segítik a közösséget a törekvő kémikusok, adtál nekem hitet és sokkal több reményt az én utazás a tanulás, és ha egyszer már szerzett több ismeretet a szerves kémia remélem, hogy képes leszek visszaadni valamilyen módon a közeljövőben....
Mindenesetre a hozzászólásom lényegére térve. Nemrégiben sokat tanultam a clear-net-en a Rhodium és erowid archívumokból stb., hogy bővítsem a kémia általánosságban használt közös technikák hatókörét és megértését, és erősen hiszem, hogy lassan kezdem jól megérteni az összes alapot, hogy úgy mondjam. Azonban azt hiszem, azt mondhatnám, hogy egy téglafalba ütköztem, és tanácsra van szükségem.
Kezdetben az volt a reményem, hogy megtanulom a fenil-2-propanon (P2P) előállítását, majd folytatom a Crystal Meth előállítását, amelyet a múltban használtam.
Jelenleg azonban a megfelelő felszerelés nélkül
(hamarosan vásárolok egy desztillációs készletet, megfelelő üvegkészletet, mágneses keverőt és vákuumot stb...). Őszintén szólva elvesztettem a hitemet, és túlságosan elbátortalanodtam, hogy bármilyen tisztességes kísérletet tegyek.
Találtam egy jó forrást a nitro-etán megszerzéséhez az egyik szintetizátorhoz, amelyet komolyan fontolgattam az eBay-en keresztül, mint a "Nail Brush Saver" folyékony formája, más regeánsokkal együtt, de még mindig haboztam a képességemben a jelenleg kéznél lévő felszerelés nélkül.
Tehát időközben, miután ez a kezdeti bukás után megpróbáltam pozitív maradni, és csak áztatni, amennyit csak tudok a szerves kémiáról...
Különben is, aztán véletlenül belebotlottam ebbe az oldalba, amikor más fórumokon olvastam róla, és megtaláltam ezt a csodálatos helyet, ahol a tartalom sokkal frissebb és a közösség sokkal képzettebbnek tűnik, mint mások, akiket láttam, és aztán megtaláltam ezt a konkrét szálat, amely különösen felkeltette a figyelmemet. Nagyon szeretem, ahogyan a videót összeállították, és most átirányítottam a hangsúlyt a 4-MMC előállítására az első legális kísérletem végtermékének végtermékére.
Hamarosan minden szükséges felszerelésem meglesz ahhoz, hogy valóban megpróbálhassam, és reméltem, hogy kérhetnék néhány dolgot anélkül, hogy túl sokat kérnék egyszerre.
Találtam hozzáférést az összes összetevőhöz, kivéve néhány nyilvánvalót, mivel úgy vélem, hogy általában elég szigorúan ellenőrzöttek, amennyire tudom.
A regeánsok, amelyekről beszélek, a 4-metilpropiofenon és a metilamin-hidroklorid (40%-os vizes oldat).
Elolvastam mindkét linket, amelyeket az alábbiakban csatoltam a nulláról történő előállítással kapcsolatban. Azonban azon tűnődtem, hogy először is a metilaminnal kapcsolatban, van-e mód arra, hogy az egész receptet lekicsinyítsük, miközben továbbra is pontosan ugyanazt a videós módszert használjuk az ottani szálban. Ez tényleg segítene nekem azáltal, hogy az első kísérleteim összességében megfizethetőbbé válnak. Vagy van egy kisebb léptékű módszer itt, amit rámutatnál, ami szintén nagyszerű lenne =)
Metilamin-hidroklorid-szintézis-nagyméretű
A méretarányos méret tekintetében az alábbi javasolt módszer, amelyet a 4-metilpropiofenonra találtam, számomra működőképes, azonban ebben a szakaszban azt reméltem, hogy egy szakértő itt esetleg (szépen kérem) egy mélyreható videót készíthet, vagy rámutathat egy jó módszerre, amely egy kicsit "amatőr kémikus" barátságosabb lol?
Szintézis-a-4-metil-propiophenon-ból-toluol-által-friedel-kézműves-reakció-1kg-méretű
Köszönöm az időt srácok és lányok, és remélem, hogy a közeljövőben mindannyian frissíteni fogom az utazásaimról és a nyomvonalakról. Nagyon elkötelezett vagyok, hogy minél többet tanuljak, és minden segítséget nagyra értékelek. Kérjük, PM nekem, ha úgy érzi, hogy kényelmesebb a dolgok megvitatása így.
Egészségedre,
Sitr1x.