Pontosan, 7-8 éves tapasztalatom szerint a király 5F-SGT-151 volt. Szuper nehéz szintézis. Az 5F-ADB és az 5F-MDMB-2201 egy kicsivel alacsonyabb szint volt, de még mindig szupererős. És az elmúlt évben piacra kerülő noidok közül a 6cl-adb-a a legerősebb, majd az 5cl-adb-a. Mégis mindkettő nem olyan, mint a király 5F-SGT-151 (5F-CUMYL-PEGACLONE). Egy hagyományos 10 éves noid dohányos számára ez az ADB-Butinaca, amit most mindenki árul, nagyon nagyon enyhe és alacsony potenciájú, és nem fognak visszajönni érte, mint a 6cl-adb-a-ért. Meg kell duplázni a butinaca alkalmazásának mennyiségét az "eszközein", hogy a 6cl-adb-a hatásának felét kapja. Jelenleg próbáljuk megtalálni ezt a prekurzor cas. 1971007-89-2 - IUPAC - Metil (S)-2-(1H-indazol-3-karboxamido)-3,3-dimetilbutanoátot, hogy megpróbáljuk a jelenlegi ottolvasott receptet , vagy 1-bromo-5-penténnel (valószínűleg 5cl-adb-a-t eredményez) vagy 1-bromo-5-fluoropentánnal (valószínűleg valami erősebbet eredményez). Minden összetevőt megtalálunk belföldön (EU), de valamiért, míg még a fluoropentánnak is normális ára van (drága, mint a molekula, de normális, szerintem ez egy "zsíros folyadék"), addig a pentén szuper drága. Most megint átvertek minket a fent leírt prekurzorral. És amíg néhány anyagot megrendeltünk belföldön, addig újra elkezdtük keresni a prekurzort. És bocsánat, ha megsértem a "beszerzésre" vonatkozó szabályokat, de annyira fruhstrated vagyok...