Szia, nagyszerű írás!
Így manny tisztelet u srácok hozza fel ezt / időt, hogy megossza velünk!
De 1 dolog küzd nekem.
Ez a fórum megtanította nekem, hogy az amfetaminnak fehérnek kell lennie, a többi szín (hibás) szintézishez kapcsolódó (hibás) szín, prekurzor/mérgezés maradványai...
Tudom, hogy gyakori az enyhe színváltozás a végtermékben, de a te végterméked csak teljesen sárga/narancs színű ?
Mi a helyzet ezzel ?
Így manny tisztelet u srácok hozza fel ezt / időt, hogy megossza velünk!
De 1 dolog küzd nekem.
Ez a fórum megtanította nekem, hogy az amfetaminnak fehérnek kell lennie, a többi szín (hibás) szintézishez kapcsolódó (hibás) szín, prekurzor/mérgezés maradványai...
Tudom, hogy gyakori az enyhe színváltozás a végtermékben, de a te végterméked csak teljesen sárga/narancs színű ?
Mi a helyzet ezzel ?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Szia, alterego!
Igen, hogy az a tény, hogy a tiszta amfetamin fehér színű.
Az Amfetamin sárga színe kifejezetten az oxidációjának köszönhető.
Például az oldószer elpárolgása során a forráspontján és a tárolás során a levegőnek való kitettség során.
Ezenkívül a sárga szín a vassók és a nátrium-szulfát szennyeződéseinek tulajdonítható.
A jövőbeni kutatás során ezt tovább fogjuk vizsgálni és új kutatási adatokat fogunk közzétenni.
Igen, hogy az a tény, hogy a tiszta amfetamin fehér színű.
Az Amfetamin sárga színe kifejezetten az oxidációjának köszönhető.
Például az oldószer elpárolgása során a forráspontján és a tárolás során a levegőnek való kitettség során.
Ezenkívül a sárga szín a vassók és a nátrium-szulfát szennyeződéseinek tulajdonítható.
A jövőbeni kutatás során ezt tovább fogjuk vizsgálni és új kutatási adatokat fogunk közzétenni.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Sokáig eláll, ha száraz, tiszta, hűvösen, fénytől és levegőtől védve tartják. Mindazonáltal volt egy cikk, ahol egy régi gyógyszertárban tárolt gyógyszereket vizsgáltak, amelyek 30 + 30 évig sötét, hűvös helyen voltak, és az egyik gyógyszer az amfetamin volt. Ez alatt a hosszú idő alatt az eredeti amfetamin mennyiségének kevesebb, mint a felére romlott.
Az elsődleges aminok még sóként is nagyon reaktívak. Az amfetamin bázis órákon belül romlik, ha napfénynek és 25 °C + oxigén jelenlétében (mint egy üvegben, ahol a folyadék felett levegő van). Legjobb a sót azonnal elkészíteni, vagy mélyhűtőben tartani.
Az elsődleges aminok még sóként is nagyon reaktívak. Az amfetamin bázis órákon belül romlik, ha napfénynek és 25 °C + oxigén jelenlétében (mint egy üvegben, ahol a folyadék felett levegő van). Legjobb a sót azonnal elkészíteni, vagy mélyhűtőben tartani.