Szia, nagyszerű írás!
Így manny tisztelet u srácok hozza fel ezt / időt, hogy megossza velünk!
De 1 dolog küzd nekem.
Ez a fórum megtanította nekem, hogy az amfetaminnak fehérnek kell lennie, a többi szín (hibás) szintézishez kapcsolódó (hibás) szín, prekurzor/mérgezés maradványai...
Tudom, hogy gyakori az enyhe színváltozás a végtermékben, de a te végterméked csak teljesen sárga/narancs színű ?
Mi a helyzet ezzel ?
Így manny tisztelet u srácok hozza fel ezt / időt, hogy megossza velünk!
De 1 dolog küzd nekem.
Ez a fórum megtanította nekem, hogy az amfetaminnak fehérnek kell lennie, a többi szín (hibás) szintézishez kapcsolódó (hibás) szín, prekurzor/mérgezés maradványai...
Tudom, hogy gyakori az enyhe színváltozás a végtermékben, de a te végterméked csak teljesen sárga/narancs színű ?
Mi a helyzet ezzel ?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Szia, alterego!
Igen, hogy az a tény, hogy a tiszta amfetamin fehér színű.
Az Amfetamin sárga színe kifejezetten az oxidációjának köszönhető.
Például az oldószer elpárolgása során a forráspontján és a tárolás során a levegőnek való kitettség során.
Ezenkívül a sárga szín a vassók és a nátrium-szulfát szennyeződéseinek tulajdonítható.
A jövőbeni kutatás során ezt tovább fogjuk vizsgálni és új kutatási adatokat fogunk közzétenni.
Igen, hogy az a tény, hogy a tiszta amfetamin fehér színű.
Az Amfetamin sárga színe kifejezetten az oxidációjának köszönhető.
Például az oldószer elpárolgása során a forráspontján és a tárolás során a levegőnek való kitettség során.
Ezenkívül a sárga szín a vassók és a nátrium-szulfát szennyeződéseinek tulajdonítható.
A jövőbeni kutatás során ezt tovább fogjuk vizsgálni és új kutatási adatokat fogunk közzétenni.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Az Ön által említett videó a nátrium-borohidriddel történő redukció? Hatalmas problémám van ezzel a szintézissel.... tudna segíteni? Egyszer sikerült, a többi kudarc volt. Elégszer csináltam már, hogy biztosan tudok részletesen válaszolni arra, hogy mit csinálok, szóval valószínűleg elég gyorsan tudnál segíteni... köszi...