- Reaction score
- 8
Jó lenne, ha az államokban is létre tudnának hozni egy ilyen játékot.
- Reaction score
- 7
Semmi új az államokban, a gyerekek használják az IG-t és a TG-t, a Venmo és néhány más alkalmazás megkönnyítette a kriptokereskedelmet, és bárki 25 év alatt még mindig érinthetetlennek érzi magát, ha még nem kapták el, így valójában megöli a darknet piacokat a hagyományos escrow-val, amelyet rejtett szolgáltatásként gyorsan őszintén fogadnak, ha valaki nem vette észre. pl. Négy évvel ezelőtt heti 10k dollárt kereső 10k dollárról heti 2k dollárra mentem. Még mindig érdemes egy darknet piaci bolt jelenléttel rendelkezni, azonban nagyon előnyös az IG/TG jelenlét is, különösen a dead drop funkciókkal. Emlékszem, hogy használtam néhány alkalmazást; Radiate, Wisper, hogy kokaint vásároljak Las Vegasban dead dropként. Mindkét alkalommal sikeres volt. Természetesen csak készpénzzel kereskedtem, ez több mint 4 évvel ezelőtt volt Las Vegasban. Az egyik üzletnél a Freemonton találkoztunk, a másiknál pedig egy parkban a Vegas Strip közelében. Mindkettő tűz minőségű kokain volt tisztességes áron. Nem is néztem meg, hogy ezek az alkalmazások még mindig léteznek-e lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Az IG-nél annyiszor átvertek, hogy elkezdtem megpróbálkozni a saját gyógyszereim előállításával. Már 11 hónapja drogmentes vagyok ; ).