- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Egy itt található beszállítótól vásároltam 5 kg BK4-et (2b4m), és egy tapasztalt személy segítségével rájöttünk, hogy a szintéziseim azért nem működnek, mert a BK4 4-metilpropihenont tartalmaz. Meg kellett próbálnom forró vízzel mosni, hogy eltávolítsam a tetején lévő 4-metilpropihenon réteget, amikor olajként képződik. Megpróbáltam tisztítani kb. 150g BK4-et és több mint 15ml 4-metilpropihenont távolítottam el, majd azt hittem, hogy tiszta és a szintézisem még mindig nem helyes. Csatolok egy képet ahol forró vízzel tisztítom és látszik a 4-metilpropihenon a tetején.
A szintézis amikor savat adok hozzá sötét, majdnem fekete lesz. Lásd a csatolt fotót, a sötét folyadék azután van, hogy savat adok a keverékhez, a 4-metilpropihenon miatt megy így sötétbe. Ez a 4-metilpropihenont tartalmazó mpf miatt van, mpf okozza.
Nem csak hogy sok pénzembe került, de annyi sok BK4-et használtam el, és minden kárba veszett. Nem csak az az idő, amit az összes ilyen szintézis elkészítésére fordítottam. Meg tudjuk ezt oldani, kérem, nem engedhetem meg magamnak, hogy ennyi időt és pénzt veszítsek.
A szintézis amikor savat adok hozzá sötét, majdnem fekete lesz. Lásd a csatolt fotót, a sötét folyadék azután van, hogy savat adok a keverékhez, a 4-metilpropihenon miatt megy így sötétbe. Ez a 4-metilpropihenont tartalmazó mpf miatt van, mpf okozza.
Nem csak hogy sok pénzembe került, de annyi sok BK4-et használtam el, és minden kárba veszett. Nem csak az az idő, amit az összes ilyen szintézis elkészítésére fordítottam. Meg tudjuk ezt oldani, kérem, nem engedhetem meg magamnak, hogy ennyi időt és pénzt veszítsek.