HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Írja le az alkalmazott szintézis technikát.
Ki a szállító?
Megjelenésében a BK4 por tisztának tűnik. És kis mennyiségű metilpropiofenon nem vezethet ilyen eredményekhez.
Ki a szállító?
Megjelenésében a BK4 por tisztának tűnik. És kis mennyiségű metilpropiofenon nem vezethet ilyen eredményekhez.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Ellenőrzöm. Standard 50 gramm bk4+350 dcm+metilamin 40% 100 ml, 2 óra keverve, kontroll hőmérséklet 30 fok.
Nála 100 gr bk4-ben kb. 15 ml metilpropiofenon van, ez nem jó. És a forró vízben való mosás nem segített, talán az újrakristályosítás segít.
Nála 100 gr bk4-ben kb. 15 ml metilpropiofenon van, ez nem jó. És a forró vízben való mosás nem segített, talán az újrakristályosítás segít.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Felzaklatott. A metilamint jó minőségben kimostam, a savból az elméletileg szükséges mennyiség kevesebb mint felét használtam, a savat nagyon lassan adagoltam, acetonnal kék szar lett (egy másik hozzászólásban már fotóval is írta). Ha bk4-et veszel és megolvasztod, akkor kb. 56-60 fokon olvad meg, de a szerzőnek nincs meg a technikai lehetősége arra, hogy a mintát kapillárisban megolvasztja, ahogy azt kell. De azt mindannyian pontosan tudjuk, hogy a bk4 olvadékának vízben kell süllyednie (emlékezetből 1,4 g/ml), mivel a sűrűsége sokkal nagyobb, mint a vízé (1 g/ml), és az MP sűrűsége 0,991 g/ml
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
Ez nem igaz. A termék szennyezhető magasabb mp-értékű anyagokkal. Ahogyan ebben az esetben feltételezi, ez a 4-metilpropiofenon. Ezért a bk4 mp-jének emelkednie kell.
Nem ismerem ezt a terméket. Ha jól tudom, te sem. Csak feltételezéseid vannak. Szeretném folytatni ezt a vitát a téma szerzőjével.
Nem ismerem ezt a terméket. Ha jól tudom, te sem. Csak feltételezéseid vannak. Szeretném folytatni ezt a vitát a téma szerzőjével.
Last edited: