A soldadoDeDrogas beszélgetés után nem egy új méh. De valószínűleg egy tanuló lárva. Nem sértés mindannyian kezdtük nagyjából sztrájk TS2 könyvek. (Ez mindenki másnak), mint ő már megkapta a mélyreható beszélgetés.
Mindenesetre, amikor ez a reakció ez lehet minősíteni félig könnyű és érthető EASY valaki, mint én, ami közepesen könnyű, hogy nehéz egy új commer
Ez mind egy post.2 héttel ezelőtti bejegyzésből származik.
Notdrugs
Nemrég hallottam, hogy néhány laboratórium a Naproxent (mint a NSAID) enantiopure savként használja. De erről a módszerről egyáltalán nem találtam semmilyen infót, így tényleg nem tudom biztosan megmondani.
Én kutatok...
u/Notdrugs
Valószínűleg ezen a retorzión alapul? Ahogy korábban mondtam... A trükk az, hogy meg kell találni a legolcsóbb optikailag aktív savat, ami az egyik izomerhez kötődik, de a másikhoz nem, és ami az oldhatóságot kellően megváltoztatja ahhoz, hogy az egyik terméket (legyen az a nem reagált szabadbázis vagy a reagált amid, szulfonát vagy bármi) át lehessen mosni egy másik oldószerbe (ami nem keverhető az első oldószerrel), így a végén az egyik izomer az első oldószerben, a másik izomer a második oldószerben oldódik. Ez alapján mit gondolsz.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Akkor nem drogok válasz...
Notdrugs
- 13 nappal ezelőtt - Szerkesztve 13 nappal ezelőtt
Ez tényleg érdekes! Látom, hogy ezek a kikötések sokkal könnyebbé teszik a kereskedelmi termelést. Nem túl gyakran kapunk "ömlesztett gyártási részleteket" alaputasításban körvonalazva, úgyhogy köszönöm.
Később, ezen a héten
még akkor is, ha oldatban a mononátrium d-tartarát ezután előnyösen vízben oldódó sót képez a d-metamfetaminnal, míg az l-metamfetamin (még mindig szabad bázisú formában maradva) nem poláris oldószerrel kivonható...
Azt hiszem, nehezen érti meg... ez valóban életképes.
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azol
- 6 nappal ezelőtt
A naproxen érdekes reagens lenne a királis amin felbontásához
PsychedStrawberry
- 6 nappal ezelőtt
Hogyhogy?
SunderedValley
- 6 nappal ezelőtt
Ezt már korábban is csinálták IIRC.
Elég keményen gyorsolvastam, de a konszenzus úgy tűnt, hogy "nagyon jól működik néha még olcsóbban is meg lehet csinálni más módszerekkel". Vagy itt, a drugnerds subon vagy a Vespiaryn kellene lennie.
1Azol
- 6 nappal ezelőtt
Hozzáférhető, enantiomertiszta, hasznos karbonsavfunkció, nagy pi-rendszer, aril-metoxi, mindezek alapján hasznos jelöltnek tűnik, az utolsó két leíró tényező miatt különösen érdekes lehet.
Akkor miért jobb az én posztom
Nem, nem fogok részleteket adni, mint a hőmérséklet és az idő, ez mind az ORIGINÁLIS pápa peachy.
Nem, ha kap DCM benzol stb. stb. nem fogom megmondani, hogy megfelelő oldószert használjon, mivel minden a USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, itt kaptár, stb... lesz minden válasz.
És nem, nem fogom kiszámolni a molokat. És ha még 1 ember, aki megkérdezi tőlem a konkrétumokat idő stb...
...akkor nem veszek tudomást róla, minden jól dokumentált...
Ismét mindenki számára még 1 alkalommal
Notdrugs
Nemrég hallottam, hogy egyes laborok a Naproxent (mint a NSAID) enantiopure savként használják. De erről a módszerről egyáltalán nem találtam semmilyen infót, így tényleg nem tudom biztosan megmondani
Én kutatok...
u/Notdrugs
Notdrugs
- 13 nappal ezelőtt - Szerkesztve 13 nappal ezelőtt
Ez tényleg nagyon érdekes! Értem én, hogy ezek a kikötések mennyivel könnyebbé teszik a kereskedelmi termelést. Nem túl gyakran kapunk "ömlesztett gyártási részleteket" alaputasításban körvonalazva, úgyhogy köszönöm.
Ismét az elmélet L VICKS D meth . Lehetséges, igen. Megteheti-e valaki, aki nem egy mdma nem jól dokumentált útvonalat fejlesztett ki, igen. Lehet valaki kérdezi, hogy használhat-e 40% etanolt , DSMO vs DCM stb stb nem állnak készen .
Lehet-e MDA / MDMA-t készíteni kávéból / kávésavból vagy hasonlóból... igen. Vajon 12%-os élesztés-költség arányban életképesnek tűnik, amikor a piperonal-acatát vagy más analógok fillérek a $ és 1-2 lépésben piperonal és onnan safrole vagy izosafrole ... csak azért, mert lehet, nem jelenti azt, hogy 10g vicks inhalátorok beszerzése "költséghatékony" lesz.
Lehet, hogy ásni kell bárkinek, aki olvassa, de bárki, aki érti a ts2-t, hogy a saját prekurzorokat vagy preprekurzorokat készítsen, ennek van értelme. Ha követte, mint egy térkép és iránytű, és nem egy recept.
Míg mindenki azt akarja, hogy annak A+B + folyadék + hő legyen a kémiai X és ez az idő 0-80-95%-ában működik.
Van egy idő, amikor megpróbálod, hogy torta, de kenyeret csinálsz.
Mint például, hogy 1 sok szénhidrátot adunk hozzá stb stb stb. Az átkristályosítások és a polimorfizmus vagy a szeparált entiomenerek elválasztása önmagában egy művészet.
Sajnos a cuccom NOVEL MDMA és MDP2P előállítása és kevésbé királis reszolválás, de elég barackosan tudom olvasni a pápát, hogy 99% -os támogatottsággal álljak, és ha valaki lyukakat akar szúrni, akkor legyen. És én fogok beszélni, de kérem, nem, milyen oldószer kérdéseket vagy számítások mols mindent korábban közzétett, és ez def életképes