Igen, a IV Cat ... a ... macskajaj ... úgymond. Azt mondanám, hogy valószínűleg sokkal elterjedtebb és népszerűbb, mint gondolná. Mindig is utáltam a macskaszaglást. Utáltam a szagát és az ízét, és a cucc, amit kaptam, pokolian égett. A legtöbb ember, akit ismerek, szívesebben IV-ezne más útvonalakhoz képest. Valószínűleg a legintenzívebb rohanás/élmény, amit el tudok képzelni önmagában állva. Az intenzitás tekintetében ott van az intravénás kokainnal, de szerintem sokkal inkább, plusz egy kicsit tovább tart, szóval még jobb... bele lehet nyugodni és élvezni. Két felesig jó, mielőtt elmúlik a "varázslat", és csak stimulál. Más szóval a tolerancia gyorsan kialakul. Körülbelül 30 perccel a lövésed után magasabb leszel, mint egy mofo, nagyobb dózisoknál (.25g és feljebb) vizuális torzulásod lesz. .3-.4 egy igazán jó adag, ennél több és tényleg benne vagy, hogy megnyerd. Legyen a közelben egy kis hideg víz, amit meg lehet inni és a fejedre fröcskölni (én szeretem ezt csinálni) - annyira felhevülök, hogy a víz elkezd elpárologni rólam, és gőz jön a fejemből.
Mindenesetre körülbelül 30 perc múlva elkezdesz lejönni, és valószínűleg ekkor akarsz majd újra adagolni, ha tudsz. A kezdeti rohanás után még egy-két órán át magasan leszel, de csökken, és remélhetőleg nem túl sokáig lehet aludni. A lejövetel nem túl rossz, nem olyan rossz, mint a kokain IMO. Tényleg segít, ha van egy kis leszállóegység. Egy ópiát, egy benzo, talán még valamilyen nyugtató - a seroquel (quetiapin) és a zyprexa (olanzipin) csodákat művel az összeomlás és a szorongás megölésére, és nagyszerű élményt nyújt.
A múltban észrevettem, hogy ha a macska használata előtt néhány nappal kokainoztam, különösen intravénásan, az élmény jelentősen csökkent. Néhányan még azt is gondolhatják, hogy eladták az emeletes drogokat, vagy egyszerűen nem volt olyan jó. Egyszer vagy kétszer intravénásan adtam macskát, mielőtt megkaptam a VALÓDI teljes élményt, és ez nagy különbség volt. Tehát ha tudsz, adj magadnak egy kis szünetet a macskahasználat előtt, ha tudsz, és add át ezt a tanácsot mindenkinek, aki a macskahasználaton gondolkodik. Ez majdnem olyan, mint egy MDMA élmény. Biztosra akarsz menni, hogy az agyad szép és friss, feltöltött és készen áll arra, hogy elárasszon a mágia. Ellenkező esetben nem éli ki a benne rejlő teljes potenciált, és csak pazarlás.
Ha infúzióra mész, nem "küldöd haza", amíg nem tudod, hogy jól vagy abban a vénában. Szerezz egy szép zászlót/regisztert, és teszteld vérvétel útján, ha beáramlik ... akkor csapj bele a szarba és kapaszkodj az életedért! Ez nem olyasmi, amivel nem akarsz időt szakítani és lassan csinálni. Az utolsó dolog, amit akarsz, hogy a felét megütöd, és aztán megint tapogatóznod kell, hogy megpróbálj egy regisztert kapni. Ismerd meg az adagodat, találd meg, és csak küldd el azt a kurva anyádat. Minden alkalommal használj új tűt, és kösd le jól. Használj annyi vizet, hogy a macska ne kezdjen el kristályosodni, de ne is túl sokat, hogy nehezítsd a fecskendő kezelését. .05g a .1ml-hez egy jó arány, szerintem. Tehát .5 belefér egy 1cc-s fecskendőbe. Tehát .3-.4 kb 60-80 centi lesz. Összességében sokat segít, ha felmelegíted az oldatot, mielőtt a fecskendődbe húzod, és persze vattával szűröd, de anélkül is jól fel kell húzni. Ennyit tényleg csak ennyit kell tudni.
Maradj biztonságban és jó szórakozást o7