- Reaction score
- 3
Az, hogy a mefedronnak mindig macskahúgy szaga volt, régebben igaz volt. De az emberek mostanra már más módszereket találtak ki a szintézisére, amelyek nem bocsátanak ki semmilyen szagot. Lehet és ma már szagtalan, nagyon könnyű, tiszta, fehér, pelyhes por formájában is kapható, és nem hagy semmi szagot. Az FTIR-tesztek szerint még mindig tiszta.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
hmm érdekes, én idén próbáltam ki először és azóta talán 50g-et csináltam.
Teljesen tudatában sem voltam annak, hogy milyen sok szagot éreztem.
Úgy értem, tudtam, hogy büdös vagyok, de nem tudtam, hogy az emberek 3 méterről is megérzik.
De hogy lehet, hogy a szintézis más módja megszünteti a szagot, ha maga az anyag ugyanaz?
Tudom, hogy lehet HCl és kristályos formában is, de szerintem a HCl is szagot hagyott. sokat olvastam róla.
Akkor talán nem is mefedron?
Teljesen tudatában sem voltam annak, hogy milyen sok szagot éreztem.
Úgy értem, tudtam, hogy büdös vagyok, de nem tudtam, hogy az emberek 3 méterről is megérzik.
De hogy lehet, hogy a szintézis más módja megszünteti a szagot, ha maga az anyag ugyanaz?
Tudom, hogy lehet HCl és kristályos formában is, de szerintem a HCl is szagot hagyott. sokat olvastam róla.
Akkor talán nem is mefedron?
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- By mefistofeles
ezek a rángások agyi zökkenések, normális dolog a hatásos szerotonin felszabadítók visszaélése után.
Velem például 3cmc után soha nem történt meg, mármint nemrég, de 3 hónapos meph visszaélés után.
Ez a szerotonin leszabályozás miatt történik.
Velem például 3cmc után soha nem történt meg, mármint nemrég, de 3 hónapos meph visszaélés után.
Ez a szerotonin leszabályozás miatt történik.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 162
Igen, valahogyan arra lehet következtetni, hogy az agyad próbálja újra bekábelezni magát, miután az összes szinapszist megsütötték. ;]