Igen értem, de arra gondoltam, hogy én post, mint a képek talán biztonságos vagy biztonságosabb tan normál web, így voltam kíváncsi wy egy darkweb weboldal, ha van egy normál verzió.. csak kíváncsi vagyok, szeretem ezt a weboldalt nagyon jól. de a jövőben akarok rendelni, amit akarok én nem mentem, hogy a holland börtön nem sok probléma, de most én vagyok kirúgva, és ez a kurva egy worksuplyer nem fizet nekem, és én nem tudok segítséget kérni, mert én dolgozom ott papíron. Ezt azért mondom, mert olyan terméket akarok eladni, ami tisztaságot és minimális kárt okoz a testnek. eladtam kokain bázis kokót és piszkos speedet és miegymást. elkaptak! de most pénz nélkül vagyok! a megtakarításomat a kisöcsémnek adtam, de most nincs meg neki.. szóval lehet, hogy amfetamint és legális gyógyszereket fogok árulni, mert azokat meg tudom szerezni. de nem vezethetek... túl sokat kérdeznek, ha meg tudom mutatni, hogy mi van a kocsimban..... mint a darkweb talán ki kell próbálnom (amfetaminfoszfát)..... bocs a spamért.