Hogyan hallott rólunk? Ez fontos számunkra.

T 3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Helló, és minden Rock valódi az összes tudás és készségek , én még mindig tanulok lol de egyébként találtam ki ezt az oldalt nézi a YouTube videók és P2NP szintézis és elment a honlapon látható videón a nap után először közzétett így már kúszó olvasás egy darabig, mielőtt végül mondott semmit ....

thelifeofri1ey

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Vicces módon néhány véletlenszerű érdeklődési köröm (gépi tanulás, tolltesztelés, TOR) közös egy barátommal, aki szintén gyártó, és ő bukkant rá a netnek erre a gyönyörű, titkos szegletére. Briliáns.

GhostBlack

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
A Reddit-en találtam rád egy linken keresztül, amelyet valaki a TheeHive fórumon tett közzé.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Én találtam rátok srácok a ti epikus, de rövid életű YouTube napjaidból, az a mesc tech egyébként brill volt.

paletto10

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Az RC eladó küldött nekem egy linket a webhelyre, miközben megpróbálta elmagyarázni, hogy mi a KU.......

Cotton Jerzy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
A sok csodálatos Bitchute videód egyikén keresztül találtam rád.

Így találtam rád, és ezért vagyok itt.

Raz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
A YouTube-on találkoztam veled, még a csatornád és a weboldal kezdetén. Csak eltartott egy darabig, amíg elkészítettem egy profilt, hogy megnézzem a piacot a toron.

cya_OpSec

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Egy ülésszak-csoportból Im in.

SessionID a megjegyzésekben bárki számára, aki kapcsolatot keres. Nem eladó, inkább kisebb méretű ömlesztett vevő és törekvő kémikus. Tehát nincs értelme kapcsolatba lépni, ha csak vásárolni akarsz cuccot 😉

Dr_Richard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Böngészés a darkwebben. Nem találok túl sok infót a tiszta neten erről a helyről, de azt hiszem, ez egy előny. A tor-t használtam az itteni böngészésre, amíg meg nem találtam ezt a kaput. Szerintem elég jó, ha engem kérdezel.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Csak tökéletesen ártatlan kémiai reakcióvideókat akartam. Úgy tűnik, ezek annyira ritkák, hogy a Google segítségével könnyebb indexelt oldalakat találni a titkos gyógyszerszintézisről. Izgatottan várom, hogy itt lehetek, és az elméletet gyakorlatba ültethetem.