Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Hogyan hallott rólunk? Ez fontos számunkra.

Ogny1423

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Nos, látod, unatkoztam, és csak beleütöttem az orromat mindenki dolgába, csak abban a reményben, hogy valami hasznos dologba botlok, ami biztosan nem átverés, és a szövetségiek miatt az éjszaka közepén ismét berúgják az ajtómat, és kirángatnak az ágyból...

MsContingency

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
lol ugyanez az unatkozós rész, nem a szövetségiek betörik az ajtóm, baszd meg, hogy már átéltem ezt a szart. 🤦🏻‍♀️

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Arra gondoltam, hogy hogyan rúghatnám ki a holtágakat ott, ahol élek. Sok egyetem körülöttem, klubok, hogy menjen vele. Szeretném itt elindítani a dead dropsot.... jön a nyár. Még február vége előtt kapcsolatba kell lépnem veled vagy Madrével.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
439
Hallottam rólatok az r/theehive-on (vagy az r/bizzybees-en, elfelejtettem). amúgy sem vagyok túl aktív a reddit-en, és ez az oldal alapvetően mindent megad nekem, amit ott akartam, csak jobban. :p

infochem

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
2
Egy nap kerestem néhány receptet, és nagyon esetben találtam ezt a weboldalt😇Tényleg szeretem itt lenni...

Zyn_Laden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
duckduckgo.

HouseOfSpirit útmutatóját kerestem a fektetési blotterről, és ebben a fórumban bukkantam rá egy tek-re a mártási blotterről.

Úgy éreztem, mintha felfedeztem volna az Alexandriai Könyvtárat .

Mybell420

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Kaptam egy dm-t egy kidobott fiókból a Reddit-en Nagyon boldog vagyok, hogy rákattintottam arra a vázlatos linkre lol

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
335
Deals
1
Azt akartam nézni sorozat 3 ki fékezés rossz, de jön át ezt az oldalt lol csak vicceltem régi kaptár tag tájékoztatott engem a BOSS vissza van 🏆 🙌

Polysubx100

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Több mint egy évvel ezelőtt a Redditen keresztül küldtek nekem üzenetet, feltételezve, hogy a szintézis és az extrakció iránti érdeklődésem miatt. Nagyszerű közösség azonban.

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Reddit, amikor megtaláltam a metilfenidát szintézisét , valaki közzétette a linket.