Csak néhány különböző receptet keresek, DMT-t készítettem mimosa hostilisból és metamfetaminból egycserépes módszerrel. Ex heroin És fentanil felhasználó vagyok 2 hónapig tiszta az opioidoktól és egy on és off opioid függőség 20 éve. Jelenleg csak a sebesség használata és a fű és alkalmanként benzók. Ha voltál már fentanilfüggő, akkor tudod, hogy a sebesség olyan, mint a bor, és a fentanil kibaszott holdfény abszinttal megspékelve. Ha még soha nem használtál ópiátokat, kérlek, ne tegyétek, srácok, komolyan. AZ ELSŐ ALKALOMMAL, AMIKOR HASZNÁLJÁTOK, BESZIPPANT TITEKET, HA SZERETITEK A DOWNERS!!!!!. NE IS GONDOLJATOK AZ ÓPIÁTOKRA. Bármi más, hát a kibaszott alkohol a legrosszabb drog szerintem, valószínűleg holtversenyben a fentanillal/heroinnal. Minden mást mértékkel, akkor oké. Én 19-szer ittam nyilvánosan, heroin túladagoltam 0 alkalommal és fentanyl túladagoltam 10+ alkalommal. Ha fentanilt használsz és azt mondod, hogy olyan voltál mint én, mert kb. egy évig próbáltam leszokni. Tehát havonta körülbelül egyszer másfél napra kiléptem, és nem tudtam kezelni, majd egy slukkot vettem be és túladagoltam. Én vagyok 6,0 230lbs dohányzás fentanyl egész nap minden nap 3 év egyenes a dolog az, hogy ez nem olyan, mint a heroin, mert a fent tolerancia drámaian csökken, még azután is, hogy nem használ 1 nap, és mint mondtam, én őszintén túladagoltam pontosan így prob 5 vagy 6 alkalommal. Mindennapi használat volt egy bong és nektár gyűjtő sebesség és a fentanil én keverem őket együtt fólián lilává válik, ha fólián kevered őket. De házas vagyok és még mindig dolgozom (amit úgy hívnak, hogy működő függő) az egyetlen ok, amiért működtem, az volt, hogy támogassam a kábítószer-függőségemet. Mindenesetre szeretnék bekerülni bármiben a haverjaim 37 éves vagyok és Orange County CA-ban élek, Garden Grove-ban és igen onnan származik a valaha volt legjobb banda. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel