A BB Fórumot 3 nappal ezelőtt fedeztem fel a Black Pyramid piacnak és a nagyon barátságos támogatásuknak köszönhetően, amelyhez körülbelül egy hónapja csatlakoztam.
Először is: köszönöm mindkettőtöknek, hogy némi frissességet hoztatok erre a területre, amely a darknet.
Másodszor és nem utoljára, amikor a legtöbb ember szereti egyszerűen tartani ( és csúnya legtöbbször ), mert a rossz kódolás vagy tervezési párkányok vagy egyszerűen csak azért, mert túl lusták, hogy undettake szükséges frissítés, ezek a srácok duplázza meg az erőfeszítés mennyiségét, és találja ki, mi: ez látszik ! minden szempontból !
Big-Up nektek Heinsenberg és Amenhotep a nagyszerű munkáért.
Amennyire ki tudtam próbálni ( összesen 8 megrendelést teljesítettem ), a piac túlságosan gyors, a képek, a keresés, a profil, a tagok és a termékek oldala pillanatok alatt betöltődik.
Nagyon tetszik a check out rendszer is és a dinamizmus a Java használata nélkül. Ez zseniális.
A dizájn is hibátlan ( oké, egyetértek, én a magam részéről mindig is nagy rajongója voltam az Egytpian kultúrának... ).
Amikor a többi piac úgy érzem, régi és fajta unalmas és általában ugyanaz a legénység újra és újra, akkor tényleg végrehajtotta, amit én hívok egy kitörés ezen a területen, és azt hiszem, most már csak idő kérdése, mielőtt húzza tisztességes forgalom, ha nem már.
Láttam néhány marhahús itt-ott más emberekkel, akiket esetleg zavar a szolgáltatásoddal: Azt mondom, hagyja figyelmen kívül őket, ne adj egy szart, és tartsa fenn a szép munkát.