SCAM Bevezetés a fekete piramis piacra

Bimbone

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Nagyon ígéretes! Remélem, hogy ez a hely átverésmentes
Megpróbálom, köszönöm.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
leafe ez hetekig nem is egy rendelés kap elfogadják ..ez egyszerűen szívás remélem, hogy megváltoztatják a véleményemet és a rendszer problémái !

Amenhotep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
123
Szia ember, köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.

Nem sokkal az anti-phishing téma után újabb közleményt tettünk közzé.

Az anti-phishing páncél csak véletlenszerű esetekben jelenik meg.

A legtöbbször a regisztrációhoz csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen válaszol a két captcha közül az egyikre, és ennyi.

Ez jól működik, mivel minden nap látunk új embereket regisztrálni.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
és miért van ott befagyasztva a pénz, és miért nincs eladó online, vagy akár 2 hétig semmit sem fogad el + ez egyfajta buisness ? azt hiszem, nem ...

Amenhotep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
123
@nob0dy: egyébként nem csatoltál semmilyen képernyőképet a hozzászólásodhoz.
Csak a témánkban csatoltakat küldted újra.....

Amenhotep

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
123
@nob0dy: egyébként nem csatoltál képernyőképet a hozzászólásodhoz.
Csak a témánkban csatoltakat küldted újra.....

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Ez egy átveréses piac. A felhasználók vigyázzanak, ne működjenek ezen a piacon. Figyelmeztettük önöket.

ADMIN: Ennek a piacnak a szálnak piros SCAM watch taggel kellene rendelkeznie, ahogy az Alien Marketnek is.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Miért nem delte senki ezt a szar piaci linket post ? kibaszott csalók ...

salemwitches

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
A BB Fórumot 3 nappal ezelőtt fedeztem fel a Black Pyramid piacnak és a nagyon barátságos támogatásuknak köszönhetően, amelyhez körülbelül egy hónapja csatlakoztam.

Először is: köszönöm mindkettőtöknek, hogy némi frissességet hoztatok erre a területre, amely a darknet.
Másodszor és nem utoljára, amikor a legtöbb ember szereti egyszerűen tartani ( és csúnya legtöbbször ), mert a rossz kódolás vagy tervezési párkányok vagy egyszerűen csak azért, mert túl lusták, hogy undettake szükséges frissítés, ezek a srácok duplázza meg az erőfeszítés mennyiségét, és találja ki, mi: ez látszik ! minden szempontból !

Big-Up nektek Heinsenberg és Amenhotep a nagyszerű munkáért. 😉😘

Amennyire ki tudtam próbálni ( összesen 8 megrendelést teljesítettem ), a piac túlságosan gyors, a képek, a keresés, a profil, a tagok és a termékek oldala pillanatok alatt betöltődik.
Nagyon tetszik a check out rendszer is és a dinamizmus a Java használata nélkül. Ez zseniális.

A dizájn is hibátlan ( oké, egyetértek, én a magam részéről mindig is nagy rajongója voltam az Egytpian kultúrának... ).

Amikor a többi piac úgy érzem, régi és fajta unalmas és általában ugyanaz a legénység újra és újra, akkor tényleg végrehajtotta, amit én hívok egy kitörés ezen a területen, és azt hiszem, most már csak idő kérdése, mielőtt húzza tisztességes forgalom, ha nem már.

Láttam néhány marhahús itt-ott más emberekkel, akiket esetleg zavar a szolgáltatásoddal: Azt mondom, hagyja figyelmen kívül őket, ne adj egy szart, és tartsa fenn a szép munkát.

artme2

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
hello srácok! fekete piramis király! de én noob és akarok írni egy üzenetet, és amikor írtam semmit sem csinálni!! hogyan tudom csinálni, kérem!! ez egy hülye kérdés tudom, de segítsen nekem kérlek .. legyen egy szép napot

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ez nem menő, hacsak nem élvezed a kilépési csalást. Btw, te egyértelműen trollkodsz és figyelmet keresel. Szóval tessék ;).

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Nincs frissítés nincs nyomon követési szám, nem ajánlom üzletkötésre.
Egy hónapig vártam, hogy leadhassam a rendelést, és most már újabb 12 napot várok, és az eladók nem adtak frissítéseket, még akkor sem, ha kértem tőlük a nyomon követési számot. A srác, aki megkért, hogy megvásároljam ezeket a mintákat, kiakadt, és most hülyén nézek ki. Ez az egész nagyon szakszerűtlen, a nemesis market sokkal jobb volt. Még aggódom is, hogy lehet, hogy átverés, mivel nem tudtam pénzt kivenni, és a támogatás soha nem válaszolt nekem, amikor kértem a pénzemet vissza. Csak a piaci pénztárcán voltak elérhetőek, de nem tudtam kivenni őket.

Attachments

• SRJBYt6vfV.jpeg
    SRJBYt6vfV.jpeg
    5.3 MB · Views: 344

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Maradjon távol, azt mondhatom, miután várni 2 hétig a megrendelés elfogadásáról és founds nem képes visszavonni !! remélem, hogy megváltoztatják a véleményemet, de valójában az időpazarlás !

• Like
Reactions: vis

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Már körülbelül 6-7 hete várok. 2 és fél hét óta a megrendelés a megrendelések státuszának megfelelően elküldték, de még mindig nem érkezett semmi, vasárnap vitát nyitottam, és még mindig semmi.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
ezt a hozzászólást el kell távolítani vagy átverésként kell megjelölni, hogy ne kerüljenek még több ember csapdába.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Még mindig nincs válasz

Elfogadva 2023-11-18-án (20:59)

Elküldve: 2023-11-18 (22:59)

Elutasítva 2023-12-03-án (15:29)

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Az enyém elfogadta mostanra remélem, hogy jól működik, akkor veszek minden vissza támogatás válasz, de a helyszínen van egy csomó bajok actualy azt hiszem, hogy okozza, hogy a hatalmas késedelmek. jól meglátjuk remélem, hogy működjön ki mások is ugyanabban a helyzetben u kapott suport válasz közben ?

View previous replies…

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Az enyémet is elfogadták, és több mint két hét után az áru nem érkezett meg, meglátjuk, kapok-e visszatérítést, mivel a támogatás dolgozik rajta.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Én csak remélni tudom, volt eladó specifikus probléma, és remélem, az enyém jól működik, de úgy néz ki, hogy megoldották a kérdéseket az elmúlt hetekben most !

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Az utolsó üzenet a támogatástól 4 nappal ezelőtt volt, az eladók továbbra is inaktívak, még mindig nem kaptam vissza a pénzeszközeimet, és a támogatás csak tartja a pénzeszközeimet, ismerve az egész helyzetet. Ez nagyon furcsa helyzet

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Bár azt hiszi, hogy letétben van, valószínűleg használják ezeket az alapokat, nincs nézetkulcs = nincs bizonyíték arra, hogy a piac tartja az érméket.

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
MArkt valójában lefelé ?

VeNoMxXx

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Maradj távol onnan, hogy csak egy teljes átverés !!!! ez az oldal a legrosszabb szar valaha !!!!

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
A piac esett és 700usd van a pénztárcámban! ez egy kilépési átverés ? mivel nem tudjuk kivenni a pénzt a pénztárcából, ennek meg kellett történnie

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Már régóta próbálok pénzt kivonni tőlük, de semmi eredmény nélkül.

View previous replies…

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Még a számlámon lévő több mint 300 dollárt sem tudom felvenni anélkül, hogy ne találkoznék a

"Legalább 1, az egyenlegének felét kitevő értékű eladást kell végrehajtania, mielőtt kivehetné a nálunk letétbe helyezett pénzeszközöket.
A jövőben, ha azt szeretné, hogy egy törölt vagy sikertelen megbízás után a pénzeszközei automatikusan visszakerüljenek a személyes pénztárcájába, nyugodtan kapcsolja be a 2fa-hitelesítést a profiljában, és adjon meg egy kripto visszatérítést".

Nekem sem lehetett olyan vásárlásom, amelyet a postaládámba kézbesítettek. Az eladók, akikkel beszéltem, ezen az oldalon, nem hajlandóak megadni a nyomon követési azonosítót, vagy kifogást keresnek a nyomon követési azonosító elkeveredésére. Nevetséges, hogy ezt a piacot (feketepiacot) más oldalakon még mindig valamennyire jó hírűnek tartják, szinte semmilyen kritikával, ellentétben az ares és az inkognitóval. Ez egy egyértelmű kilépési átverés, smh. Jobb kutatást kellett volna végeznem, lol.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nem tartom őrültségnek, hogy ez az oldal még mindig a honlapjukhoz van csatolva. Bizonyos értelemben lehetővé teszi számukra, hogy megőrizzék azt a hitelességet, amellyel egykor rendelkeztek. Egy ponton, azt hiszem, a fekete piramis egy legitim piac volt. Most már kilépnek a csalásból, és nem engedik az ügyfeleiknek, hogy pénzt vegyenek ki.